Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul engem? Tetszek neki?
Van egy fiú a gimiben. Évfolyamtársak vagyunk, gyakran ugyanazzal a busszal szoktunk hazamenni, csak ő máshol lakik. Észrevettem, hogy szünetben, órán, és a buszon is gyakran szokott nézni, néha bámul is, de aztán mikor ránézek elkapja a fejét.
A múltkor pl a barátnőmmel az ő előtte lévő padban ültünk, és mikor barátnőm kérdezett tőle és a haverjától valamit (én is hátrafordultam) mintha direkt nem nézett volna rám.. (bocsi, hogy hülyén fogalmaztam meg). Szerintetek azért bámul, mert tetszhetek neki? Vagy mégis miért?
igen és innentől hogyan tovább? Néz... bámul... és?
Engem sosem érdekelt, ha valaki bámult vagy nézett... Aki tényleg akar valamit, az oda is megy hozzád. Nem csak nézni fog, meg hirtelen elkapni a tekintetét.. ez különben is elég lányos megmozdulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!