Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Volt egy srác nagyon régen, akibe halálosan szerelmes voltam, de ő nem viszonozta. Már akkor is barátok voltunk, és ez a mai napig megmaradt. Ő nem tudott arról, hogy szerelmes voltam belé, fiatal voltam és nem tudtam/mertem elmondani neki. Már régóta nem érzek iránta semmit. Viszont egyik barátnőm, aki korábban felszínesen ismerte a srácot, most elég jóban lett vele, sőt, kezd szerelmes lenni bele. Kicsit zavar a dolog (komolyan nincs más pasi a földön?), de még nem is lenne probléma. De elmondta nekem a "barátnőm", hogy elmesélte a srácnak, hogy én anno mennyire szerelmes voltam belé és mennyire odavoltam érte. Na ezen a ponton akadtam ki rohadtul. Az egy titok volt, és sohasem akartam, hogy a srác megtudja. Illetve ha akartam volna, akkor max én mondom el. Szerintem totál nevetségessé tett a srác előtt, és a srác azóta nem is beszél velem (sztem azt hiszi, azért vagyunk barátok, mert még mindig szeretem). Plusz rohadt egy érzés, hogy egy ilyen intim dolgot elárult... Ha már nem is tartanám a kapcsolatot a sráccal, nem érdekelne, de így... Vagy csak én fújom föl?
2011. nov. 9. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, te reagálod túl. A felnőtt emberek ezen jót nevetnek és kész.
2011. nov. 9. 19:12
 2/10 A kérdező kommentje:
marha jót nevetek, hogy a barátnőm kiadta a titkom (felmerül bennem a kérdés, hogy akkor még mit adott ki?), és tényleg őrült vicces, hogy azóta kerül a srác is, aki pedig már 6 éve a barátom.
2011. nov. 9. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdeztél, én válaszoltam. Ha nem tetszik, a válasz, akkor ne kérdezz. Ennyire egyszerű.
2011. nov. 9. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Jaj már! Ha annyira nem érdekel az a srác, akkor miért zavar, hogy megtudta, hogy bele voltál zúgva? Ugyan már, ne légy gyerekes!

Az hogy kerül téged, őt minősíti. Ezek szerint mégsem tart téged olyan jó barátnak, ha egy ilyen hülyeség miatt kerül.

27/n

2011. nov. 9. 19:21
 5/10 A kérdező kommentje:
de pont ezaz, hogy érdekel! hiszen jóbarátom! már nem vagyok belé szerelmes, ez igaz, de attól még nekem marhára ciki ez az egész. és azért kerül, mert azt hiszi szerelmes vagyok belé még mindig, de mivel nem akar tőlem semmit, nem akar áltatni.
2011. nov. 9. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor keresd meg, állj elé és mondd meg neki, hogy kis hülye voltál még, és nem érzel iránta semmit. Nem fogsz rámászni, nem kell ettől tartania. De ezért ne a barátnőd legyen már a hunyó.

27/n

2011. nov. 9. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:
igen, azt fogom tenni, de akkor is dühös vagyok rá, hogy elmondta. ki kérte meg rá? mi a francért nem lehet titkot tartani? sztem mindenki kiakadna, ha kiadnák egy titkát...
2011. nov. 9. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
ismerős helyzet és szerintem normális a reakciód, én is köbö ugyan ebben a helyzetben voltam. Az egyetlen megoldás, hogy beszélsz a sráccal erről, tisztázod, hogy már nem "úgy" érzel iránta de még mindig fontos neked és jóbarátod.
2011. nov. 9. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Huhúúú, anyukám, majd talán egyszer megtudod, hogy mi is az az igazi titok! :P

Na de most már nyugodj le szépen. Higgadtan mondd el neki, hogy semmi gáz. A barátnődnek is megemlítheted, hogy máskor legyen kicsit diszkrétebb. De ezért ne törjön ki a III. világháború.

2011. nov. 9. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem reagálod túl, teljesen normálisan reagálsz. A barátnődnek nem volt joga a megkérdezésed nélkül erről pletykálni, főleg nem az érintettnek.
2011. nov. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!