Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg fontosabbak ők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg fontosabbak ők, mint én?!

Figyelt kérdés

Nos,a barátommal 15 hónapja vagyunk együtt...

18 és 15 év köztiek vagyunk, 2 év van köztünk...

Mostanában úgy érzem lehet fontosabbak neki a haverok,mint én.. Tudom,hogy szeret és imád engem és ez természetesen kölcsönös is. :)

De,ha van vmi a városban vagy házibuli akkor úgy érzem a háttérbe szorulok. :/

Lesz@r vagy ilyesmi...nem nagyon foglalkozik velem...

Pl.: egyik hétvégén is lesz vmi hazahoz(nem messze kb. 5 km-re lakunk egymástól),de nem marad egy percet se,mivel neki vissza kell mennie...

Volt olyan is,hogy nem akart bulizni és csak rábeszélték... szinte a haverja elküldött,hogy akkor te most hazaviszed,ugye és akkor vissza is érsz nem sokára...

no,visszament és semmi előjel nélkül szakítani akart...

Meg,ha megyünk vhova akkor is hívja őket... Engem ez zavar...

Persze imádod és emiatt nem lesz szakítás vagy vmi,de csak zavar... Nem akarom mondani neki,mert rég veszekedtünk,hála,mert volt olyan időszakasz,hogy szinte naponta...

Mit tehetnék??? :(

(az is zavar,ha úgy ír nekem mintha a haverja lennék pl.: ja,aha stb.)

2011. nov. 8. 20:53
 1/5 atilis ***** válasza:
Szerintem nagyon egyszerű, nem szeret. Fiatal vagy, ne ragadj le nála, találsz jobbat.
2011. nov. 8. 20:55
 2/5 anonim válasza:
hagyd ott. elötted az élet. a haverok ne legyenek fontosabbak.
2011. nov. 8. 20:56
 3/5 Hajni* válasza:
Szerintem a barátod őrlődik a haverok és közted. Mind kettőt meg akarná tartani. Kompromisszumra lenne szükség a két széthúzó fél között. Különben szerintem is túl fiatal vagy ahhoz hogy ennyit szenvedj valaki miatt. Legyél igazi fiatal kapcsolódj ki, kicsit nem árt ha magadra is gondolsz. Túl korán kezdesz stresszelni.
2011. nov. 8. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat és az ott nem imádod,hanem imádom ** :$
2011. nov. 8. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
sztem hagyd ott, ennek semmi jovoje nincs.. :S
2011. nov. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!