Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeret vagy nem? Nektek is fontosabbak a barátok mint a párotok?
2008 őszén jóba lettem egy lánnyal június végéig nem léptem semmit.(Addigra beleszerettem). Elmondtam sulikiránduláson hogy szeretem. Ő el játszotta KÉTSZER is hogy tényleg van valami köztünk. De aztán mind a kétszer visszautasított. Mikor haza értünk. Folyton írt msn-en eleinte kérdezte haragszom rá. De később már újra úgy beszéltünk mint régen. Mert én már kezdtem beletörődni hogy nem lesz semmi. De egyszer csak bekérdezi szeretem-e még. Mondom igen. De túl leszek rajta. Szomorú smiley-kat küldött. És elmondta mégis csak akarja. Aztán jött a 3 napos falunap. Ott megint együtt voltunk de csak egy kicsit.:S (voltak ölelések,puszik stb.:) Azért kicsit mert ő most a barátaival akar lenni mert nem tudnak így soha együtt lenni. Megértettem. Majd akkor a jövő héten találkozunk. Szóval már jártunk. Aztán a falunap után beszéltünk msn-en. Kérdeztem tudunk-e találkozni. Mondta igen. Megbeszéltünk mindent. De nem jött el mert valami fontos dolga volt. Megértettem ezt is. De másnap már elment megint a BARÁTAIVAL 3 napra. Mikor haza jött megint megbeszéltük hogy találkozunk. De lemondta mert LEHET rossz idő lesz. Írta msn-en aznap mikor találkoztunk volna hogy mindjárt megy el a barátnőével. Mondom de akkor megfogsz ázni. Nem baj, megéri egy influenza azt hogy együtt lehet a barátnőével. És a barátok mindennél fontosabbak, és soha semfog egy fiút előrébb tenni. És még később ő lett megsértődve és nem akart már beszélni. Nekem kellet bocsánatot kérnem. 3 óra múlva megint beszéltünk msn-en akkor azt mondta nem baj semmi gond. Aztán megkérdezem szeretsz. A válasz szia. Ugyanezt eljátszotta. Mondom akkor hagyjuk ezt az egészet és szakítottam vele. Nagyon megsértődött. Este megint beszéltem vele. Megkérdeztem szeretsz. Igen a válasz. 2-szer is megkérdeztem. Mert eddig csak azt mondta hogy nagyon bejövök neki. Aztán mégse szakítottunk. Tegnap megint elment a barátihoz 1 hétre. Megbeszéltük szombaton amikor mindez történt hogy találkozunk mielőtt elmegy. És hogy délelőtt még ő javasolta. De megint nem jött el. Msn-en annyit irt bocs délbe keltem. Amióta jártunk egyszer se találkoztunk. Hogyha tényleg szeret akkor felkelne délelőtt és eljönne. Meg talán ha nem is lennék több neki mint a barátai de ugyanolyan fontos csak lennék.
Én:15/F Ő:14/L
Szia! Hát érdekes a lány viselkedése...szerintem,ne keresd(lehet hogy nehéz lesz,de próbáld meg)Ne is írj rá msnen,próbáld "leszarni" kíváncsi lennék hogy mit lépne erre a hirtelen hidegülésre.Szerintem ő még nagyon "gyerek" és azt se tudja mit akar igazából.Szerintem te jobbat és komolyabb láynt érdemelsz.Na és az hogy a barátok fontosabbak-e mint a párom.(lány vagyok,15 éves) Hm ez érdekes...mert olyan egyenlő szinten vannak most!Eddig a barátaim voltak előnyben,de akkor sem volt az hogy mindig csak velük voltam és a párommal sose.Megtennék mindenkiért mindent.
Szóval ok hogy fontosabbnak tartja őket,de ez túlzás hogy veled meg semmikor nem találkozik,és játszik veled...
Ne hagyd!
Sok sikert:)
a csaj élvezni ls tudja hogy Te mennyire oda vagy érte... egy kicsit húzdd Te is az agyát! Próbáldd meg hogy nem keresed, várdd meg h ő keressen.
Ha nem fog, akkor sztem felejtsd el!
Kicsit fura, hogy mióta jártok egyszer sem találkoztatok... lehet hogy tart még egy kapcsolattól.. még fiatal...(mondjuk Te sem vagy túl öreg) :)
De ha nem fog menni sztem nem kell erőltetni!
Lesz még időd csajozni!
Addigis élvezdd a szabadságot!!! :)
Tegnap fenn volt 2szer is és nem írtam neki ő se olyan 10 percig. Aztán kérdezte hogy:
- nem is irsz?
Jól van...
Meg volt sértődve és így köszönt el hogy cső pedig mindig sziát köszönünk egymásnak. Én irtam hogy szia és egy "szivecskét" és akkor ő is azt irta hogy szia és sok "szivecskét" rakott ki.
Amúgy köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!