Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha ennyire fontos párvála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha ennyire fontos párválasztásnál a "tanultság"?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, párválasztásnál nagyon fontos nekem, hogy a lány lehetőleg valami élgimnáziumban, élegyetemen tanuljon. Nem vagyok kocka, nem vagyok pedál, sosem volt az évfolyamon kiemelkedő átlagom, bulizós vagyok inkább, viszont az ország legjobb intézményeibe jártam eddig. Nagyképű lennék? Jó az abszolút nem gond még, ha a lány vidéki egyetemen tanul, de a szakközép (hacsak nem olyan irányú, ami egyetemi képzéshez kínál segítséget) annyira nem tetszik. El vagyok szállva magamtól? Nyugodtan lehet igeneket írni, már kezdem ezt gondolni én is.
2009. máj. 7. 23:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szereted a párod, nem a suli miatt - hanem maga miatt, a természete, a viselkedése, a külseje-belseje stb miatt szereted!!

Lehet akár általános végzettésge - lehet meg sem mondanád róla, ha nem tudnád! Attól még lehet teljesen normális a párkapcsolatotok!! Nem feltétlen az iskola típusától függ egy ember - szerintem..

de igen, tényleg sznob vagy.. ezen mindenkéépp változtass, ha szeretnél boldog párkapcsolatban élni!

2009. máj. 8. 09:10
 12/28 anonim ***** válasza:

Jujjj! Itt most nem csak a kérdezőnek (90:00 hozzászólás): aki ennyire általános különbséget tesz a szakmunkás és a gimnáziumot végzettek között jellemre, arra csak azt tudom mondani, hogy igen zárt környezetben élt még és nem túl sokféle embert ismert eddig.

Tessék utazgatni, minél többféle embert megismerni, szélesíteni a látókört, mert ez nem csak sznobizmus, hanem szűklátókörüség is! (és itt hiába jártál elit-iskolákba)

2009. máj. 8. 13:40
 13/28 anonim ***** válasza:
ha igazából szerelmes leszel akkor a lány végzettsége fog legkevésbé érdekelni, hidd el
2009. máj. 10. 01:13
 14/28 anonim ***** válasza:

Nah, Reaper vagyok... Hogy sznob vagy, azt fenntartom:)... De most nem emiatt írok...

Volt egy majdnem 18-as csaj... Hát öcsém, te nemhogy sznob vagy, hanem egy sekélyes "ember" (legalábbis a szabásod emberi)

Hogy van neked arcod olyat írni, hogy aki szakmunkásképzőt végzett, az fogyatékos? Te vagy az hugi, hogy ilyen eszedbe jut... És akinek nem volt esélye akármi miatt az általánosnál tovább tanulni, vagy befejezni, mert teszem azt szegény családban nőtt fel, és 16-17 évesenmár dolgoznia kellett? Pl ÉN? Ez már neked azt jelenti, hogy én selejtes vagyok, meg hülye, meg verekedős? Ezt nevezem begyöpösödésnek. Mit képzelsz te magadról? 17 évesen napi 14 órában álltam egy utolsó köpködő pultjában, azóta nem volt 1 hó munkanélkülim...

Nemhogy sznob vagy, hanem az igazi fogyatékos Te vagy...

Nah, nem megyek értelmileg számodra felfoghatatlan érvelgetésekbe...

-Reaper-23/F

2009. máj. 10. 15:33
 15/28 anonim ***** válasza:

utolsónak: Ne is menj bele! Az a 18 éves csaj nem valószínű, hogy nagyon kimozdult eddig a városkájából. Emberismeretből, világotlátásból se lehet vmi magas fokon, hiába volt esetleg színötös gimiben.

egy egyetemista lány

2009. máj. 10. 16:56
 16/28 anonim ***** válasza:

Kedves "pult mögött álló", nem akarlak megbántani, de mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tanuljon, mert munka mellett is lehet tanulni, aki akar. Én is dolgozom 17 éves korom óta, azóta 3 szakmát szereztem, jelenleg a 4. végzem és ezek között diplomáztam is, hozzáteszem albérletben laktam!!!

Az intelligenciát és a műveltséget felmérni is tudni kell!!

2009. máj. 10. 17:37
 17/28 anonim ***** válasza:

Ember... Hogyan tanultam volna???

05-22 óráig a kocsmában voltam.

Ha otthon voltam, akkor a kistestvéreimre figyeltem...

Később pedig kőművesnek tanultam be, akkor pedig úgyszintén reggeltől estig dolgoztam hétfőtől szombatig...

És most kőművesként dolgozom...

-Reaper-23/F (Aki leszólta a 18 éves csajszit)

2009. máj. 10. 18:16
 18/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 18 áves lány... Megyei jogú városban lakom a főváros mellett, és nem városkában... Tanulj meg olvasni, nem azt mondtam, hogy fogyatékosok járnak a szakmunkásképzőbe... Azt mondtam, hogy itt nálunk pl olyanok is. Vettem a példát az általános iskolás legjobb barátnőmről, akit a tanárok csak azért nem tudtak elküldeni a kisegítő iskolába, mert a szülei nem fogadták el a helyzetet... Most abba a szakmunkásképzőbe jár amit említettem... És sokkal jobb lett volna neki, ha olyan iskolába jár... Akkor nem csúfolták volna, nem kellett volna év végén csokit vinni a tanárnak, hogy átengedje, nem kellett volna annyit sírnia, és tanulnia feleslegesen... És képzeld ki szoktam mozdulni otthonról, elég sok embert ismerek, és eddig mindig az jött be, hogy aki gimibe vagy egyetemre jár azzal szót tudok érteni... És nem csak a városkámban, hanem 20 meg 50 kilométerrel arrébb is... Vagy nem tudom, hogy csak engem feszélyez, ha valaki nem tud helyesen írni, nem használ írásjeleket, és ha fiú akkor jó seggem, ha meg lány akkor de ronda vagyok... Sajnos ezt tapsztalom, hogy akiket normálisabbnak tarok azok TÖBBSÉGÉBEN jobb iskolákba járnak, akiktől pedig félek, azok TÖBBSÉGÉBEN rosszabb iskolákba járnak... Én nem minősítettem senkit, csak a tapasztataimat mondtam el, te viszont rámtámadsz és sekélyesnek nevezel mikor nem is ismersz, és amikor nem is akartam bántani senkit... Nem tudom, honnan tudod te, hogy én mit látok, amikor minden nap együtt vonatozok a szakmunkásképzőbe igyekvőkkel, mivel egy helyen van az iskola. Nem neked szólogatnak be, meg köpdösnek le, meg teszik tönkre az állomást, és röhögnek rajtad... Meg nem neked írogatnak msn-en, hogy küljél magadról képet amin nincs ruha... És mivel ismerem a városom, ezért tudom mindekiről nagyjából, hogy hova jár, és sajnos az jön ki, hogy ezek nagy része "oda"... És akárhova megyek, ez az arány nagyjából nem változik.

De már azt is tapasztaltam, hogy ha valaki nagyon fel akar háborodni, akkor csak azt veszi észre ami miatt felháborodhat, és a másik felét meg nem, miközben ha azt is elolvasná akkor talán megértené a szövegem. Mert azt is odaírtam, hogy igen ez tapasztalatom, de ha életem szerelme csak nyolc általánost végzett el akkor nem fog érdekelni...

Egy sekélye slány, akinek már unalmas a könyvtár mert az összes könyvet elolvasta onnan, aki még nem ivott mert anélkül is tud bulizni, de nem ez az létszükséglete, aki nyáron nem megy Görögyországba mert a kutyáival jár táborba a puszta közepére birkát terelni, és nem fél attól hogy letörik a műkörme és szétmegy a haja a sátorban alvástól, akinek az apja meg az anyja egy házben él, de nem szóltak egymáshoz 10 éve (de gondtalan az életem), aki inkább nem vesz kaját az iskolában, hogy a kutyái jobb tápot ehessenek... :D Én már rég nem pocsékolom arra az energiáimat, hogy valakire mérges legyek, különen is igazam van abban, hogy senkit nem akartam bántani, azt az illetőt meg sem említettem, nem tudom miért vette magára, nem azt mondtam, hogy mindeki olyan, senkire nem támadtam... :D

2009. máj. 10. 19:26
 19/28 anonim ***** válasza:
Ja és akinek a legjobb barátja szakközépbe járt. A mostani meg füves cigit szív, piál, berúg, lázad, 20 éves pasija van (fiatalabb nálam). Ez kb azoknak a dolgoknak az összefogalálása, amit mélységesen lenézek, de Ő a legjobb baárnőm most! Mert az életével azt csinál amit akar, és mert nem az érdkel, hogy mennyit iszik, hanem hogy milyen belül... :D
2009. máj. 10. 19:30
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
ha van valakinek egy vagy több diplomája attól még lehet egy oltári tuskó ember... nem ezen múlik... amúgy fizikai munkára is szükség van emberek! én meg akarom találni a középutat, azaz legyek valamilyen témában elég tájékozott, de ha a kétkezi munkámra van szükség akkor is feleljek meg... aki lenézi a munkásokat és földműveseket, az egy beképzelt barom... szükség van a munka MINDEN fajtájára! jó, lehet hogy egy favágó emberrel nem lehet mélyebben beszélgetni IVLIVS CAESAR hadistratégiáiról, de egy egyetemi professzor sem valószínű hogy maga meg tudná javítani a székét ha kitörne a lába...
2009. máj. 11. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!