Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha ennyire fontos párvála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha ennyire fontos párválasztásnál a "tanultság"?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, párválasztásnál nagyon fontos nekem, hogy a lány lehetőleg valami élgimnáziumban, élegyetemen tanuljon. Nem vagyok kocka, nem vagyok pedál, sosem volt az évfolyamon kiemelkedő átlagom, bulizós vagyok inkább, viszont az ország legjobb intézményeibe jártam eddig. Nagyképű lennék? Jó az abszolút nem gond még, ha a lány vidéki egyetemen tanul, de a szakközép (hacsak nem olyan irányú, ami egyetemi képzéshez kínál segítséget) annyira nem tetszik. El vagyok szállva magamtól? Nyugodtan lehet igeneket írni, már kezdem ezt gondolni én is.
2009. máj. 7. 23:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
sznob vagy inkább. Fontos a tanultság, de az élegyetemeken is olyan buta csajok vannak néha, hogy még mindig meglepődök...
2009. máj. 7. 23:39
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem jutott eszembe ez a szó, azt hiszem igazad van:/ Egyébként egyet tudok veled érteni. Van jónéhány teljesen sötét csaj. Ideje lenne rendberakni az értékrendem...
2009. máj. 7. 23:42
 3/28 anonim ***** válasza:
60%

Igen, el, nem is kicsit...

Én inkább sznobnak neveznélek, ami elég nagy gáz:S

-Reaper-23/F

2009. máj. 7. 23:43
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólónak igaza van. Az hogy valaki valahova jár az csak felvágás a másik meg nem a jegy határozza meg hogy ki mennyire okos... és lehet egy szakközépsulis sokkal okosabb mint egy egyetemista. Ezt tapasztalatbol mondom. :) Ha meg megtalálod az igazit, feltéve HA megtalálod úgy se fog érdekelni annyira. Nekem is van egy alap elvárásom ezen a téren de az a beszélgetések során úgy is kiderül.
2009. máj. 7. 23:45
 5/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2009. máj. 7. 23:46
 6/28 A kérdező kommentje:
Egyébként ez csak párválasztásnál van így. Van olyan barátom, aki szakközepes végzettséggel minimálbérért dolgozik, mégis jobban tisztelem mint bárki diplomást. Sőt, azok közül, akiket tényleg barátaimnak mondhatok, kb háromból kettő tanul tovább egyetemen/főiskolán, mégsem nézem le őket. Nem tudom a lányoknál miért van mégis ez.
2009. máj. 8. 01:51
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is így gondolkodtam, mikor főiskolára jártam. Aztán egy szép nagyon jött is Ő, és nagy csalódás lett. (sosem ért rám, hétvégén más programja volt).

- és vége lett. Utána megismerkedtem a jelenlegi párommal, ő szakközépiskolát + technikumot végzett (kamionsofőrként dolgozik), nincs diplomája, nem végzett főiskolát, egyetemet, de állítom logikusabban gondolkodik, mint sok magasabb végzettségű.

Ha te így gondolod, tarts ki a döntésed mellett, mert lehet, ha megismerkedsz egy nem olyan tanult lánnyal úgy érzed nem elég neked, de lehet, hogy nagyon szerelmes is leszel!

Egyébként ezt az érzést a főiskola/egyetem hozza ki az emberből, mert milyen jól hangzik, ha mondjuk két diplomás alkot egy párt, de ezt úgyis a sors fogja eldönteni (már megvan írva a nagykönyvben).

2009. máj. 8. 07:23
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fontos, hogy okos legyen a kedvesem. De először nem a végzettségét bizonyító papírokat kérem el.
2009. máj. 8. 08:15
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Párválasztásnál nem az a fontos, hogy ki milyen iskolát végzett, mint ahogy egyik kapcsolatot sem ennek a dolognak kellene meghatározni. A lényeg, hogy azért szeresd és tiszteld a másikat, mert olyan amilyen. És itt nem az iskolázottságra gondolok, hanem a jellemre. Aki úgy él, hogy folyamatosan a külvilágnak akar tetszeni és tetszelegni, az nem a saját életét éli. Én így gondolkodom!!!
2009. máj. 8. 08:31
 10/28 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ugyanúgy vagyok mint a kedves kérdező! Bizony elveheti a kedvem, ha meglátom, hogy milyen iskolába jár az illető. Ez egyrészt azért van, mert az első barátom igen magasra rakta a lécet (magyarul egy zseni volt kb, kiokosította a tanárokat ésatöbbi) és mivel két évig jártam vele, így ez elég meghatározó, hozzá mérek mindent. Másrészt meg nem tudom más hogy van vele, de én ezt tapasztalom is! Hogy akikkel én találkozom és szakközépbe vagy akárhová de nem gimnáziumba járnak, azok tényleg olyanok... :S Nekem is vannak barátaim akik nem gimibe járnak, és jól elvagyok velük. De a fiúknál tényleg azt tapasztalom, hogy nem azért félek barátkozni vewlük, mert oda van írva az iwiw-re hogy szakmunkásképzőbe jár, hanem mert úgy viselkedik... Bár lehet, hogy csak azértm van, mert ahol én lakom ott egy darab gimnázium van, és egy szakmunkásképző. A gimnázium az elsők között van mondjuk biológiaokatatás terén, a szakmunkásbe meg tényleg olyanok járnak.... Beszólogatnak, verkednek, vagy értelmi fogyatékosok... Hiába, tényleg ez van. :S Ha találkozok egy nem gimnáziumba, egyetemre járt emberrel és abba leszek szerelmes akor ké, én elfogadom, de amíg csak azt tapasztalom addig tartom magam az eddigiekhez... És ezért nem gondolom magam sznobnak.

majdnem 18 éves lány

2009. máj. 8. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!