Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen nagy mell-függő vagyok. Lehet ez ellen tenni? Csakmert egy kismellű most mintha hajtana rám
Szóval én úgy vagyok vele hogy számomra az a nő akinek nagy melle van.Ez számomra olyan alapdolog mint pl a borotvált hónalj.Sőt még az sem számít ha van rajta felesleg,hisz kevés olyan szerencsés alkatú lány van akinek a nagy melle vékony alakkal párosul.Példaként mondhatnám hogy VVEszter sokkal inkább bejön mint a Barátok köztös Linda.
Most úgy veszem észre hogy egy egyébként csinos okos kedves lány hajt rám,állandóan a társaságom keresi minden hülye témát felhoz csakhogy szóba elegyedjünk.Csakhát kicsi a melle.Azért is cinkes a dolog mert félő nem csupán megsérteném hanem még beképzeltnek is tartana:lévén nem vagyok olyan jó pasi aki épp ésszel lepattintana egy olyan csajt mint ő.Azt hinné azért nem kell mert sokat képzelek magamról közben pedig "csak" ez a mell dolog
Most miért csesztetitek? Mindenkinek vannak elvárásai. Ha neki ez, akkor ez. Elég sok nő van a világon ahhoz, hogy válogathasson.
Neked is biztos lenne olyan dolog, ami kizárná a kapcsolatot. Pl. összejönnél olyan férfival, akinek 5 cm-es a pénisze állva?
Vagy olyannal, aki 350 kg?
Mindenkinek vannak elvárásai, hagy döntse már el, hogy neki mi az.
És mielőtt vki letámad: Nem, nincs nagy mellem. Kicsi mellem van. Nagyon kicsi. De és? Nem várhatom el, hogy mindenkinek tetsszen. Van a kérdezőn kívül férfi a világon, tehát magasról teszek rá, hogy neki emiatt nem jönnék be.
Gondolkodjatok már el a dolgon egy kicsit.
14:42 nekem nem nagyok az igényeim hisz tudom magamról hogy én sem vagyok egy nagy szám.úgy mondanám nem nagyok de konkrétak.írtam hogy lehet olyan hátránya hogy a melle mellett a feneke is nagy például...többször előfordult hogy míg az évfolyam összes fiúja az anorexiagyanús suliribi után ment nyálcsorgatva(mert ő lett kikiáltva coolcsajnak az összevissza festett hajával, bazihosszú műkörmeivel),addig én a maguknakvaló lányoknak csaptam a szelet akik viszont Brünosan szólva "jól tejeltek"
én egyébként bocs de nem hiszem el hogy összejönnél egy tolókocsissal.az ilyen emberekkel mindenki barátkozik de azon túl igazából nem mennek.ha meg mégis akkor rosszul tudom
Egy példát hozott csak, mert a legtöbb ember tényleg nem jönne össze egy olyannal, akinek hiányzik vmelyik végtagja. Az, hogy te elmondásod szerint igen, az más dolog.
Ezért írtam másik példát, hátha akkor megérted a kérdező álláspontjának a lényegét.
Most itt nem az a fontos, hogy milyen példát hoz fel, hanem hogy vannak igényei, ahogy mindenki másnak.
Az, hogy nem egyformák az igények, az más tészta.
14:42 vagyok.
Jesszus emberek ti hányasok voltatok értő olvasásból??
Mondtam én olyat h egy művégtaggal rendelkező ember tolokocsis is egyben?Ez már külön példa volt részemről,jesszus mennyire nm tudtok olvasni..
És de igen,komolyan mondtam h engem nm érdekelne ha megismerkedek egy rendes sráccal h az művégtagos,vagy tolokocsis.. ez nm lényeg.Ettől még értékes ember,sőt talán értékesebb is egy normál embernél.Sajnálom h ennyi felszines ember van:S Veletek is akármikor előforfulhat h balesetet szenvedtek és ne adja isten elvesztitek akármelyik végtagotokat.De hiába magyarázok ennyi felszines embernek..
Többet nm írok,és le is pontozhattok.
Teljes mértékben egyetértek 14:46, és még azzal a néhány válaszolóval aki azt irta, fölösleges eröltetni a dolgot.
Mindenkinek vannak speciális elvárásai, van akinek csak a szőke haj kék szem jön be, van akinek az, hogy vékony legyen (akkor is ha csak kicsi a melle), a kérdezőnek a nagy mell bármi áron. Ez nem kicsinyesség kérdése, hanem szexuális vonzalom.
Ez olyan, mint akinek meg csak a belső értékek számitanak, ott meg elvárják, hogy mondjuk az illető művelt legyen, vagy van aki pl. a versirókra vagy zenészekre bukik.
Ha ez jön be, felesleges a többit erőltetni, az esetek 99%-ában nem lesz jó vége.
Hm tudom sajnálni azt,aki úgy választ barátnőt,hogy mekkora melle van.
nekem kicsi,s eddig mindenki imádta,sőt mondták h amugyis kis mell nagy popsi pártiak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!