Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önfeláldozás vagy esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önfeláldozás vagy esetleg szemétség?

Figyelt kérdés

A pasimmal 3 éve vagyok együtt. Eleinte nagyon szerelmes voltam, de aztán kezdett ellaposodni a kapcsoltunk. Nem kívánom szexuálisan egyentalán. Szerelmes nem vagyok, de emberileg szeretem nagyon. Tisztelem, azért mert már ilyen hosszú ideje mellettem van és törődik velem. (Nem úgy, mint más pasik..) Ő nagyon szeret, kíván és nem csalna meg. De részemről már nagyon régóta nem működik a kémia. Mit csináljak azért, hogy esetleg újra kívánni tudjam? Vagy ez lehetetlen szerintetek? Elhagyni nem akarom, mert nagyon kötődöm hozzá. Azzal,hogy nem hagyom el feláldozom magam vagy szemétség tőlem esetleg? Voltatok már ilyen szituban, hogy sajnálatból voltatok együtt valakivel? Ha igen, akkor milyen megoldást találtatok rá?

20/L

2011. nov. 6. 00:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Barátság extrákkal. Hm.

Ez mostmár nyilvánvalóan nem párkapcsolat a részedről. Kegyelemből vagy vele, mert nem akarod megbántani.

Nos, akkor azthiszem a legjobb lenne ha lépnél valamit.

Bár azt azért leszögezném, hogy a szenvedélyes szerető egy tini leányálom.

Idővel szerintem te is rá fogsz jönni, hogy akivel éveket töltesz együtt, már nem lesz olyan "zamatos" mint a legelején. A szerelmet szeretet váltja fel, ragaszkodás a másikhoz. Ez az élet rendje.

Próbálj Te tenni valamit, hogy az a szenvedély ismét meglegyen.

Valamiért van egy olyan érzésem, hogy előjött nálad a "mással is ki akarom próbálni" szindróma. Újat akarsz mert a mostanit unod.

Az elején amúgy meg volt az a szenvedély? Megvolt a párodban az a szenvedélyes szerető, akire vágsz most?

Apropó, hány éves a párod?

2011. nov. 6. 01:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Az elején sem volt meg benne ez a szenvedély, de érdekesebbnek találtam vele a szexet, mint most. Ő 22 éves én pedig 20.
2011. nov. 6. 01:38
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Te egy nyomorék vagy.. :DD

képtelen vagy megbecsülni azt a kincset ami a kezedbe hullott, mert nem dolgoztál meg érte..[hm apuci kicsilánya effekt?!]

minden 2.nő összetenné a kezét egy ilyen srácért, mint amilyen neked van.. és kiszeretsz belőle.:D

egyébként a kapcsolat alapja a kölcsönös őszinteség és bizalom.. ha nem beszélsz vele erről szted hogy a rákba tudna változtatni rajta?

SAJNÁLOM A BARÁTOD, HOGY EKKORA GENETIKAI HULLADÉK JUTOTT NEKI..

lehet lepontozni fszéhesqva;)

2011. nov. 6. 02:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kurv@, egész életemben csak vele feküdtem le.
2011. nov. 6. 02:14
 15/16 anonim ***** válasza:

tanítsd meg dugni a gyereket és gond letudva.

kommunikálj.

ha csak fekszel,mint egy darab fa,akkor honnan tudja,hogy ez neked nem pálya?

te legalább olyan béna lehetsz az ágyban,mint ő,te kuka.

2011. nov. 6. 02:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az egyenlet egyszerű és világos. Persze szomorú.

El kell döntened, hogy a szenvedélyes szex, vagy az odaadó partner fontosabb. (Mivel férfiakról van szó, ez utóbbi jóval ritkább)

Az nem kapcsolat ahol az egyik fél kényszerből van a másikkal. Ha a szexet választod, akkor másik pasit kell keresned. Ha a másik opciót, akkor el kell határoznod magad, hogy tényleg ez a fontosabb. De ne húzd az időt.

A kérdésedre direkt választ nem adnék, nem vagyok abban a helyzetben, hogy helyetted megítéljem a kapcsolatod.

Én magam sem tudnék dönteni. A szex nálam is épp annyira fontos és úgy élni valakivel, hogy nem kielégítő az együttlét, éveken belül komoly frusztrációt okoz, elhidegültök egymás mellől és megutáljátok egymást. Keserver időket eredményez.

Talán emiatt voksolnék a szakításra :(

21F

2011. nov. 6. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!