Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálok egyedül lenni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok egyedül lenni, de senkit sem akarok közel engedni magamhoz?

Figyelt kérdés
Akkor most hogy is van ez?
2011. nov. 5. 23:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lutri, és én is jártam nagyon szarul is, de ez elenyésző a jó élményekkel szemben, és most azt mondom, megérte.

Nagyon sok jó ismerőst is köszönhetek az internetnek, és megtöbb kellemes beszélgetést :)

2011. nov. 6. 00:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Szia. Hány éves vagy? Ha van kedved ismerkedni, küldj egy levelet

18f

2011. nov. 6. 00:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Az én volt barátnőm körül is hatalmas fal volt, de nagyon szerettem őt, volt türelmem bontani. Érdekes módon a végén ő szépen -átvitt értelemben- tökön rúgott. Szóval csak rajtad múlik, férfiakból van olyan, amelyik képes falat botani, de neked is tenned kell érte. Innentől már csak rajtad múlik.
2011. nov. 6. 06:57
 14/23 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Csak, ha egyszer lebontja valaki ezt a falat, akkor teljesen védtelen leszel. Most úgy vagyok vele, hogy kegyetlenül fáj, ami történt, de hidd el megérte. Legalább egyszer boldog voltam az életben.
2011. nov. 6. 07:32
 15/23 anonim ***** válasza:

Igen az internet egy lutri, de muszáj, mert élőben még nehezebb ismerkedni!!

Én fiúként tudom, amikor élőben utasítanak vissza a lányk sorba, ellenben neten kezdeményezve már rengeteg lány és fiú haverom lett és azóta is jóban vagyunk.

Randim is volt már netes ismerkedés útján.

Ha van kedved írj privát üzit, bármiben állok segítségedre.

21/F

2011. nov. 29. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:

"(a k*rvázást kihagynám, lévén hogy nő vagyok oO)"

:D :D :D

Amúgy én is ilyen vagyok. :(

22F

2011. nov. 29. 21:13
 17/23 anonim ***** válasza:
kérdező:hány éves vagy?
2011. nov. 29. 21:21
 18/23 anonim ***** válasza:
ja,és hol laksz?
2011. nov. 29. 21:22
 19/23 anonim ***** válasza:
segítsünk egymáson,és isten is megsegít.
2011. nov. 29. 21:23
 20/23 A kérdező kommentje:
19
2011. nov. 29. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!