Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek ez tényleg annyira gáz beszólás volt h ezért meg kell sértődnie? -. -
A bnőm mindig csesztet h szokjak le a cigiről, már nagyon idegesít és hiába mondom neki h nem fogok akkor is mondja.. és azt mondta h ha szeretem, leszokok, én erre meg mondtam h jó akkor meg ha ő szeret fogyjon le 10 kilót... erre meg úgy megsértődött h most nem akar velem szóba állni sztetek ez tényleg ekkora gáz volt?! Nem én kezdtem de úgy látszik ő mondhat bármit én meg semmit na mind1
18/F
Erős volt. Inkább azt kellett volna mondanod:
"Ha tényleg szeretnél, elfogadnál a gyengeségeimmel együtt, és nem akarnál megváltoztatni"
1. Szokj le a cigiről!
2. Te csak bántani akartad őt, és emiatt sértődött meg, jogosan!
Tudod te hogy milyen undorító egy dohányossal csókolózni?!!! A barátnődnek teljesen igaza van! Egy idő után undorodni fog a csókodtól, de neked a cigi az fontosabb. Gratulálok!
Fujj de utálom a bagósokat, főleg, ha előttem megy én meg beszívhatom a rákkeltő füstjét. Ha szólsz neki még ő van felháborodva. Én se csókolóznék hamutállal, szóval megértem a barátnőd. Lehet nem hisztizve kellett volna kérnie rá, hogy leszokj, de igaza van.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!