Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek meg egy lányt aki már ismerek hogy járna e velem? Az hogy "járunk", olyan ratyi beszólás... sokat gondolkoztam már ezen.
Figyelt kérdés
Kettesben vagyunk és megkérdezném tőle hogyan...nőtől!2008. ápr. 2. 15:56
1/8 anonim válasza:
szerintem ne kérdezd meg. :)
hívd el randira. Nyílván nem így, hanem hívd el valahova kettesben. Ha van kedve eljönni veled, akkor az már fél siker.
2/8 anonim válasza:
Hát tényleg ne kérdezd meg:P hivd el valahova dumáljatok, ismerkedjetek, úgyis látni fogod akar e valamit vagy nem:) ha igen akkor majd megtörténik az elő csók s akkor szabad az út:) sinen leszel. Hidd el:) csak le ne támadd...
3/8 anonim válasza:
A ,,járunk?" az tényleg elég tapló kérdés...nemtudom..én ugy szoktam általába ,hogy ,,lehetne köztünk esetleg kicsit több mint barátság"
Vagy hívd el moziba, nézzetek meg egy romantikus filmet sétáljatok csendes nyugodt romantikus helyen!Nekem be szokott jönni bár a dumám is elég jó:)
Remélem segitettem:Peti
4/8 anonim válasza:
Figyelj hivd el valahová sokszor és ha mindig elmegy veled ...meg stb akkor már egy jo pont neked!! És legyél vele nagyon rendes figyeld meg mik a vágyai stb és amit tudsz teljesit..!! és hagyd kialakulnia dolgokat ...és egy idő után ha szinpatikusnak talál egy kapcsolatra akkor még ő kezdeményez!! ( ez mondjuk türelmes embereknek való ) de ha már ide irsz akkor ezt is megnézhetnéd www.pasizasitanacsok.hu
5/8 anonim válasza:
www.csajozasitanacsok.hu XD bocsi XD
6/8 anonim válasza:
Szerintem is inkabb hivd el valahova, setalni, vacsira egy etterembe, moziba. Ha a lany elmegy veled az tenyleg egy fel siker. mert ha a lanyt abszolute nem erdekeli a szemeleyd akkor nem -et mond vagy kihuzza magat vmi ures kifogassal h nem er ra balh blah blah... lenyeg h ne akarj mindent az elso alkalommal. ha nem tortenik meg az elso csok az elso alkalommal sincs veszve semmi es ne ess ketsegbe. En lany vagyok, es pl tipikusan nem szeretem ha a pasi mindent akar elso alkalomra. az en pasim pl zarkozott es felenk, tudtam h tetszem neki mert ereztem a body language-bol. a vegen kihivott vacsira, igaz sms-ben tette de olyan aranyosan arra nem lehetett nemet mondani... nem tortent semmi, csak jot dumaltunk, sot a masodik randinkon sem tortent semmi, inkabb ismerkedtunk egymassal, a 3ik randinal mar osszeert a kezunk es csak 4ik alkalommal tortent meg az elso csok. szep lassan mindent sorjaban. szamomra igy ennek sokkal nagyobb varazsa volt... SOK SIKERT!!!!
7/8 anonim válasza:
csajozasitanacsok az egy _szar_ ne spammeljetek vele már itt is!
8/8 Berci. válasza:
Szerintem is hívd el többször több helyre.És amikor beszélgettek,légy figyelmes!Hátha megtudod,hogy valamit régóta szeretne már stb.De az,hogy nem kérdezed meg,az nem mindig válik be.Sok szerencsét! : )
ÉS MOST REKLÁM:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!