Edward Cullen ® kérdése:
Milyen beszólás van Jézussal meg a százasszöggel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem akarok ezzel senkit megbántani meg bunkó lenni. A vonaton hazafelé volt egy osztálykirándulás és ott mondta vmelyik srác a tömegben és akk megragadt bennem de elfelejtettem. :S2011. okt. 21. 20:57
2/6 Mitmivan? válasza:
Akkor ti vonatra mentetek osztálykirándulni? áááá :D:D
Jó kis ofőtök lehet :D:D
és csak hazafelé.. :D
3/6 A kérdező kommentje:
1. Nem vagyok középiskolás.
2. Egy másik csoport volt. Éppen hazafele utaztam és fültanúja voltam ennek a beszólásnak.
3. Sztem ez egyértelmű ezért nem is magyaráztam túl. Az első kommentelő például megértette. Amúgy sem ezen volt a hangsúly a kérdésre kellett vna válaszolni.
4. Nem tudom ,h miért szórakozol velem.
5. Ha nem tudod a választ akk inkább tartogasd az ilyen kis szellemes hozzászólásokat magadnak meg a családodnak és majd esténként elszórakoztatjátok egymást.
2011. okt. 21. 22:30
4/6 Mitmivan? válasza:
Jólvan na, én csak viccelődtem. Komolyan nem oltani akartalak, csak beleláttam valami vicceset és leírtam. Bocsánat, tényleg, ha rosszul esett vagy valami. :)
5/6 anonim válasza:
szopogassátok le a kutyám farkáról a váladékot!
6/6 A kérdező kommentje:
ok. np.
2011. okt. 23. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!