Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a párválasztásban az iskolai végzettség?
Figyelt kérdés
A családom szerint nem kellene olyan pasival foglalkoznom, akinek nincs diplomája, mert nekem van, és ne adjam alább. Én meg azt gondolom, hogy többet számít az, hogy az értékeink, életfelfogásunk közel álljon egymáshoz, és sokféle témáról tudjunk beszélgetni. Kérlek, írjátok meg, hogy van-e végzettségbeli különbség köztetek és a párotok között, és érzitek-e a hatását! Köszi!2011. nov. 5. 13:12
11/14 anonim válasza:
ma 14:36-nak
mi az a "2 diplomám lesz hamarosan"? "üzleti tudományok" és "kommunikáció" ??? VICC! Hasonló kaliberű "diplomákkal" persze, hogy csak érettségivel rendelkező párod lesz....
DE nem a papír számít, hanem a szeretet, elfogadás, megbecsülés.
12/14 anonim válasza:
14.48-nak - ha nincs jó szakmád (manapság kinek van??), akkor hosszú távon csak az érdemi diploma a kiút. Diplomával olyan ajtók nyílnak meg előtted, amik anélkül soha. Ezek az ajtók megnyílnak a gyerekeid előtt is. Sajnos, ilyen világot élünk. Egy ember értéke nem az iskolázottságtól függ, de a gondolkodást alakítja, és az nagyon nagyon fontos.
13/14 anonim válasza:
Most azt mondanám, hogy józan megfontolás alapján olyat választanék, aki hozzám hasonlóan egyetemet végzett (és még csak nem is valami büfészakot), de ha az újabb szerelem egy szakmunkás képében érintene meg, elég valószínű, hogy megdőlne az elméletem. Egyébként eddig mindegyik exem értelmiségi volt, ennek pedig az az oka, hogy ilyen környezetben mozgok.
25 N
14/14 anonim válasza:
Ja és hogy az értelmiségi fogalmát tisztázzuk: én az orvosokat, jogászokat, pedagógusokat, mérnököket meg még talán a közgazdászokat tekintem annak, a kommunikáció-médiaszakosok meg a marketingképzősök meg a többi kamu marhaság nem az. Náluk ezerszer többre tartok pl. egy jó villanyszerelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!