Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női kezek mennyire számítanak a párválasztásban?
hát az uccsó nagyon falszínes egy ember
nemazé, de én gitározok, kajakozok, zongorázok szabadidőmben, otthon a földimunkában, háziállattartásban mindig besegítek, mégse hiszem hogy ez meglátszódna a kezemen
a kezemen az látszódik, hogy egy gyerekkori átkozott reflex folytán még mindig rágom a körmöm, és fene szarul néz ki
ha engem emiatt elítél valaki, azt én visszaítélem
A "felszínes ember" vagyok :)
Nem tudom, hány éves vagy, fiatal korban nyilván kevésbé látszik a tevékenység nyoma. A sport és a munka nem csak azon mutatkozhat meg, ha kérges a kezed bőre, hanem azon is, ha viszonylag erős, de azért vigyázol is rá. Nyilván nem olyan egyszerű és egyértelmű ez, mint a matek, szerintem némi érzékkel lehet használni. Az egyedi sajátosságok pedig ezeket mindig torzítják, ez egyértelmű, de Te emiatt speciális eset vagy. Nekem pl. nincs ilyen speckó reflexem, ezért szerintem rólam többet meg lehetne tudni a kezem alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!