Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem számítanak manapság az emberi értékek? (19/F)
Például: megértés,alázatosság,önzetlenség és hűség? Nekem fontosak ezek a dolgok,de sajnos minden nap azt kell látnom,hogy a mai világban csak az ellentettje működik a legtöbb embernél. A szerelem szinte csak egy szó az én társaságomban,ahol hetente/havonta váltogatnak partnert.
Teljesen eltemetik az érzelmeiket a drogokba,bulikba,alkalmi kapcsolatokba és valahogy nem is számít a lányoknak,hogy ők nálam magasabb szinten állnak,mint legtöbb férfi kortársamnál,akik sorra kihasználják őket. Szerintetek ez hátrány a mai világban? Mert igazából nem nagyon tudok megfogni egy lányt sem ezekkel a tulajdonságaimmal. Mintha kifordult volna a világ...
Kíváncsi vagyok az álláspontotokra. Értelmes,komoly válaszadóknak köszönöm a hozzászólásaikat!
A világ valóban ilyen, de ne búslakodj ezen.
A valódi kapcsolatok nagyon ritkák, de léteznek.
Őrizd meg magadban azokat az értékeket, melyekben hiszel.
Mert bármikor megtalálhatod azt a lányt, aki ezeket keresi majd.
Nekem pont tegnap szakadt meg véglegesen ilyenek miatt egy nagyon jó barátságom. Ő a felszínes dolgokat kereste, én szeretem az őszinte és igaz dolgokat. Az ember nem csak egy test, hanem vannak érzései. A lányok többsége azt látja, ha a pasinak bmw-je, mercije van. Én konkrétan erre azt tudom csak mondani, hogy majd nem a bmw-vel kell beszélgetnem, nem a bmw-vel kell ágyba bújnom.
Nem tudok tanácsot adni, próbáld keresni az őszinte emberek társaságát, akik hasonló gondolkodásúak. Kívánom, hogy találd meg az igazi boldogságot az életben! :)
Kedvvs Kérdező
számítanak, fontosak az emberi értékek - sokaknál. Szerintem a többségnél. Csak ők csendesek- mert az is egy igen nagy érték.
Meg a média harsány-és devalvált műsorai nem ezt mondják -és sokan bedőlnek.
Találd meg azt a hűséges, csendes, szerény, keves lányt,
aki valahol elbújva, félénken ábrándozik már Rólad!
Aki keres, az talál. : )))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!