Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem számítanak manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem számítanak manapság az emberi értékek? (19/F)

Figyelt kérdés

Például: megértés,alázatosság,önzetlenség és hűség? Nekem fontosak ezek a dolgok,de sajnos minden nap azt kell látnom,hogy a mai világban csak az ellentettje működik a legtöbb embernél. A szerelem szinte csak egy szó az én társaságomban,ahol hetente/havonta váltogatnak partnert.

Teljesen eltemetik az érzelmeiket a drogokba,bulikba,alkalmi kapcsolatokba és valahogy nem is számít a lányoknak,hogy ők nálam magasabb szinten állnak,mint legtöbb férfi kortársamnál,akik sorra kihasználják őket. Szerintetek ez hátrány a mai világban? Mert igazából nem nagyon tudok megfogni egy lányt sem ezekkel a tulajdonságaimmal. Mintha kifordult volna a világ...

Kíváncsi vagyok az álláspontotokra. Értelmes,komoly válaszadóknak köszönöm a hozzászólásaikat!

2011. ápr. 18. 21:09
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Amúgy igen,a média rendesen és rendszeresen befolyásolja az embereket,de ez is több szálú,mert nem mindegy ki mit néz. Én is ugyanígy látom,bár ebbe nem folyok bele mert órákat írhatnám a véleményem a mai tv műsorokról,műsorvezetőkről :) Egyes embereknek sajnos pont az a célja,hogy elbecstelenítse a többit ezekkel a műsorokkal,bár egyszerű a megoldás: Csatornaváltás :)
2011. ápr. 18. 21:37
 12/28 anonim ***** válasza:
Hát igen. Ez a legkönnyebb. A médiára fogni..
2011. ápr. 18. 21:38
 13/28 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények... Nem akarok vádaskodni,de be kell látni,hogy manapság a média nem a kellő célt szolgálja,és sokan elfelejtik,hogy a szórakozatás mellett nagyon sokakat butít is. De ne menjünk bele inkább,nem is lényeg,veszekedni meg abszolút nem kell :)
2011. ápr. 18. 21:41
 14/28 someone... ***** válasza:
régebben mindig arra törekedtem hogy minél menőbb legyek mások szemében aztán belegondoltam hogy az a menő aki másokat elnyom, kritizál mindenkit, magában nem látja meg a hibákat... most ott tartok hogy szégyenlem azt hogy menő vagyok... grat magamnak, de így van ez a világban is csak nem mindenki jön erre rá
2011. ápr. 18. 21:42
 15/28 anonim ***** válasza:
Jajj, nem rád értettem. Csak úgy általánosságban,az "ez volt a tv-ben, akkor ez biztos menő" téveszmékre.
2011. ápr. 18. 21:43
 16/28 someone... ***** válasza:
amúgy igen, a való világ és a többi f*szság mellett mit vártok?
 17/28 A kérdező kommentje:
Sok ilyen embert ismerek Someone. Sokat,aki még nem,vagy be se látja majd,hogy mivel jár ez a "menősködés". Legalább te látod,hogy nem feltétlenül jó ez az állapot.
 18/28 anonim ***** válasza:

Én nem irigyelném tőlük azt a 'boldogságot', amit ők megélnek. Mondd meg, mégis mennyivel jobb érzés erkölcsi győzelmet aratni ebben a világban, ahol szinte mindenki felszínes és érzéketlen? Az egyszerű emberek boldogságánál ez sokkal többet ér.

Én is egyedül vagyok ilyen a környezetemben, és ez elszomorító. De nem adom fel az elveimet emiatt, inkább megerősítem azokat. És igen, a média valóban felelős a hamis értékek sugárzásában, de az igazi hibát azok az emberek követik el, akik gyengék és engednek azoknak.

Egy kortársad

2011. ápr. 18. 21:47
 19/28 A kérdező kommentje:
Nos nagyon igazad van. Csak mellettük tengődni mindig emlékeztet a saját boldogtalanságomra. Biztosan te is így vagy ezzel. Én is el vagyok keseredve miattuk. És igen,soha ne add fel az elveidet! Senkinek sem szabadna,csak sok embernek még az sincs,pont ők röhögnek ki azért mert neked/nekem elveim vannak.
2011. ápr. 18. 21:50
 20/28 someone... ***** válasza:
Szerintem most már lényegtelen ki mit csinál ez már veszett helyzet. A média mellé vehetjük még a mai "zenét" és a többit. Ez a generáció már nem nagyon fog megváltozni ami azt jelenti hogy a gyerekeiket is így nevelik fel aztán már végképp mindegy lesz... Akik meg nem úgy gondolkodnak mint mindenki más esetleg kilóg az átlagból az meg szenvedhet mert nem olyan hülye mint az átlag... Amúgy erről szól a The Wall a Pink Floyd-tól. Nekem ez a film megváltoztatta az életem...
2011. ápr. 18. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!