Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem számítanak manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem számítanak manapság az emberi értékek? (19/F)

Figyelt kérdés

Például: megértés,alázatosság,önzetlenség és hűség? Nekem fontosak ezek a dolgok,de sajnos minden nap azt kell látnom,hogy a mai világban csak az ellentettje működik a legtöbb embernél. A szerelem szinte csak egy szó az én társaságomban,ahol hetente/havonta váltogatnak partnert.

Teljesen eltemetik az érzelmeiket a drogokba,bulikba,alkalmi kapcsolatokba és valahogy nem is számít a lányoknak,hogy ők nálam magasabb szinten állnak,mint legtöbb férfi kortársamnál,akik sorra kihasználják őket. Szerintetek ez hátrány a mai világban? Mert igazából nem nagyon tudok megfogni egy lányt sem ezekkel a tulajdonságaimmal. Mintha kifordult volna a világ...

Kíváncsi vagyok az álláspontotokra. Értelmes,komoly válaszadóknak köszönöm a hozzászólásaikat!

2011. ápr. 18. 21:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Someone! Akkor veszett a helyzett,ha azok is kimondják,akik ezt nem tudják elfogadni. Én is ugyanezt vallom mint te,és elkeserít minden nap. De hiába körülöttem kisezer eltorzult lélek,az én gyerekem,ha megélem,nem olvad majd bele ebbe a generációba,hanem tán akkor már lesz egy kiút,amin ő is elindulhat,sok más hasonló gondolkodású társával. Én ebben hiszek,és nem üres szavakkal mondom,ha lesz lehetőségem teszek is érte majd,mert muszáj. Nekünk kell megteremteni az alapját ennek,ha fogalmazhatok most úgy ,álomnak'!
2011. ápr. 18. 21:58
 22/28 A kérdező kommentje:
Most viszont elteszem magam holnapra. Jó volt veletek beszélgetni! Még egyszer köszönöm a gyors és megértő kommenteket! Jó éjszakát!
2011. ápr. 18. 22:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Dehogynem számítanak...nagyon sokan ezért epekednek...egy csupaszív, megbízható legjobb barátnő, barát, szomszéd, rokon.

Csak sajnos sokan nem értékelik ezeket a dolgokat. Hogy miért? Torz értékrend, rossz nevelés, meg még ki tudja...

De nincs értelme ebbe belekeseredni, mert nem vagy egyedül ezzel a gondolkodásmóddal.

19/l

2011. ápr. 18. 22:25
 24/28 anonim ***** válasza:

Igen, ez az érzés engem is feszített nagyon sokáig, hogy miért van az, hogy annyi ember, akiből hiányzik a jóindulat, szeretet és minden, ami jó, azoknak miért hullik az ölükbe egyszerűen az, amit én igazán megérdemelnék, mert próbálok segíteni, ahol tudok, nem bántok semmit, nem iszom, nem cigizem, tanulok becsületesen, mégis én vagyok beteg, nekem nincs párom, stb...

Aztán azt gondoltam: álljunk csak meg. Van családom, akik szeretnek, barátaim, akikre számíthatok,és tanárok, akik szintén szeretnek engem és segítenek...És gondolj bele, hogy az olyan embereknek mit számít ha van egy szerető párjuk, a hűség vagy akár a jó bánásmód? Nem tudja értékelni, nem tud boldog lenni ezek miatt...Gondolj arra, hogy Te szíved szerint élsz, neked tiszta a lelkiismereted, segítesz az embereknek, és ez nagyon ritka ám. Ez a legfontosabb. Biztos neked is van szerető családod, különben nem lennél ilyen melegszívű, amilyen vagy.

El fogod nyerni Te is, amit megérdemelsz:) Találkozni fogsz azzal, akire vársz...Én tudom. :)

19/l

2011. ápr. 18. 22:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól írtad az utolsó sorba, kifordult magából a világ. És nem egyszerűbb a médiára fogni az egészet. Sajnos a média vastagon benne van. Mint minden szar, ez is Amerikából származik, az MTV, az idióta valóság showk és a színvonalas tv műsorok. Azt sulykolják az emberekbe, hogy csak akkor leszel valaki, ha megveszed ezt, vagy azt, olyan vagy mint ez meg az. A sok fiatalt, akik még keresik a helyüket a világban nagyon könnyű befolyásolni. Ebben az a legrosszabb, hogy nagyon sok ember, akik amúgy normálisak lennének, inkább követik a tömeget, mert félnek a kiközösítéstől és a megvetéstől. Azok a kevesek, akik kiállnak magukért azzal néznek szembe, hogy nem egyszerűen csak kiközösítik, hanem üldözik őket.
2011. ápr. 18. 23:08
 26/28 A kérdező kommentje:
19/l kommentelő: Hidd el nagyon sajnálom a sorsod,sőt ha te még beteg is vagy és minden nap küzködnöd kell,akkor az én problémáim semmisek és érdektelenek a tieidhez képest. Hidd el minden nap fáj a szívem a hasonló sorsú embertársaim miatt,akik ugyanolyan szeretetreméltók de mégis szeretetre éhező emberek. Sajnos Isten nem egy mindenki számára helyes,igaz és elfogadható sablonra teremtette a világunkat,így sok az igazságtalanság és a becstelenség. Ebben a világban sajnos nekünk kell helyt állni fájdalommal a szívünkben,mert a mi szívünk másokért vérzik igazán nem is magunkért,mert sok az önzetlen és tiszta szívű ember ezen a golyóbison,s mellettük ott élnek ugye a mindenre vállatvonó,értéktelen emberek,akik akaratlanul vagy akartan okoznak nekünk rosszat. Kívánom,hogy te is megtaláld egy nap a párod,aki hűségesen és odaadóan szeret majd! Utolsó kommentelőnek írnám: Nagyon helyesen látod a dolgokat a médiával kapcsolatban,hogy mennyire fiatalbefolyásoló,torzító hatása van. Minden nap láthatom,mert van egy 14 éves hugom,akin már mutatkoznak jelei a csorbaságnak,és még beszélni se lehet vele. Sokan élnek így sajnos. Igazából látják miben szerezhetnek örömet maguknak,de mégis vakok,mert közben önmagukat pusztítják...
2011. ápr. 19. 13:02
 27/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 19/l. Az előző kommentem egy visszaemlékezés volt, már megtaláltam a páromat, aki egy nagyon különleges ember, mindent megkapok tőle, amiről valaha is álmodtam:)

Köszönöm azért a jó kívánságokat:)

2011. ápr. 19. 15:28
 28/28 A kérdező kommentje:
Értem ! Hát akkor csak örülhetünk :) Sok boldogságot!
2011. ápr. 19. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!