Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Továbbiak lent! Kösziiiii.
Egy ff-val sikerlüt nagyon bensőséges kapcsolatot kialakítanom.Ez annyit takar, hogy folyamatosan próbálkozik( felismerte a kacsolat lehetőségeit?!)bókol, és flörtöl. Ezenkívül szeretné, ha egyszer végre a párjaként, feleségeként tekinthetne rám, nem "csak" egy jó barátként! Bevallotta, hogy belémzúgott. De én is belé! Ő vallott, most rajtam a sor? Kérdezősködik utánam,érdeklődik, és nagyon féltékeny...( a kollégáitól is félt, nem engedi hogy velük beszélgessek, de csak azért mert nagyon szeret? Legalábbis ő ezt mondja .) elkísér a munkahelyemre ezen okok miatt. Nagyon szeretném, ha ebből tényleg lehetne egy kapcsolat, de még tarrtom a derekam,vagy ez nem jó ötlet?
A barátság 3 éve tart, 1,5 éve kerültünk egymáshoz közel!
Mit kéne tennem, hogy a POZITÍV irányt segíteni tudjam?!?!
Előre köszi a válaszotokat!
1,5 éve udvarol. És a mai nap is elúszott...:(
Eleinte csak a kollégáival találkoztam ma, majd felhívták, de nagyon hülyén viselkedett... Így otthagytam, majd pár órával később sikerült kettesben maradnunk. De lebuktunk, megint a kollégák, rászálltak:(
Aztán már csak egy puszi és újra különváltak útjaink legalábbis hétfő-keddig:( Majd akkor megpróbálom újra!!!!:)
Nektek is olyan ilyenkor, mintha kitéptek volna a szívetek egy darabját, mikor a nagy "Ő", vagy párotok egy időre legalábbis pár napra elérhetetlen számotokra?! Vagy amikor külön kell lennetek akár csak kis időre?!?!
Köszönöm Válaszaitokat!
Néha oly gyerekesnek érztem magam:$
Nem kellett mindennel hétfőig várnom:D
A pékség előtt véletlen, de találkoztunk! Mondta, hogy túlóráznia kellett(2 ó), mondtam, hogy nem lettem volna a helyében, mire azt válaszolta, hogy káár.
Kérdem mi okból kifolyólag?!
-Mert akkor velem tölthette volna azt a 2 órát is?!
Vajon miért nem viselkedik normálisan a kollégái előtt?
Velem tud, de sajnos csak akkor ha kettesben vagyunk!!!
Különben bár félve, de a kollégáival együtt cukkol:(, hülyéskedik, de ha ketten vagyunk, határozott, komoly lesz:)
Majd meglátjuk mi lesz.....
1 napot kibírok nélküle! Talán:D
Köszi mindenkinek!!!
De ez nem olyan, mintha "viccelődne"!
Ércelődnek, cikiznek , egyrészt, mert (P)-nek bejövök, és másrészt, mert mindenki elsüti, hogy mikor lesz végre valami ebből.pl.: összeköltözés, lánykérés, esküvő?!?! E téren igazuk van, mert én a barátnőimmel beszélem meg a dolgaimat, még ő a kollégáival:)Mindenki mindent tud, csak MI NEM:) Néha már ciki ez a döntésképtelenség:P De ezért is szeretjük egymást!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!