Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Továbbiak lenn!
Bocsánat hogy újra kiteszem de nem kaptam kielégítő választ és nem tudom már kiemelni
Sokszor beszélünk meg találkozót és gyakran nem jön el a barátom. Viszont mikor együtt vagyunk mindíg tényleg elfogadható és nem kamu dolgokkal indokolja miért nem jött és bocsánatot kér.És bebizonyítja mennyire kötődik ő is hozzám. Msn re sem jön fel van hogy hetekig nem találkozunk és nem is beszélünk. Valamiért úgy érzem hogy szeret és én sem bírom nélküle. Miért csinálja ezt velem? Kezd kicsit bántani a dolog de nem bírok haragudni rá.
Szerintem azt akarja elérni, hogy hiányozz neki.. Térítsd észhez, hogy ha ezt fojtatja, akkor viszont látásra, és ha ő azt mondja, hogy jó akkor ennyi volt, (meg sem próbál tenni érted semmit..) akkor szerintem jobb is hogy úgy lett..
Tudom, hogy szerelmes vagy meg minden, éss ilyenkor nem tudsz reálisan gondolkozni.. Szerintem ez volna a célravezető..
köszönöm a válaszokat.
2. kommentelő: mindíg olyat mondd amit bizonyítani is tud
velem is pont ugyanez van... mi már 4. hete nem találkoztunk, és 1 városban élünk! teljesen kikészülök, annyira elkeserít, a gyomorgörcs is megvan...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!