Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakot követtem el a barátnőmön, tudnátok valahogyan segíteni Neki? (hosszú sztori)
A történet egy éve kezdődött, amikor még külön éltünk, és csak ritkán találkoztunk. Ráadásul egy nemi betegség miatt neki fájdalommal járt az együttlét. Ekkor beszéltük meg ismét komolyabban a dolgot, azt is, hogy elvileg én fertőzöm vissza. Így eldöntöttem, hogy addig nem élünk nemi életet, amíg el nem múlik nála teljesen. Közben pedig én is kezelgetem magam.
A barátnőm sajnos hajlamos feláldozni a saját érdekeit másokért, így többször is "felajánlotta" nekem a szeretkezést, de én egyre erélyesebben utasítottam ezt vissza. (Később kiderült, hogy sok alkalommal valóban szeretkezhettünk volna, csak elbeszéltünk egymás mellett.) Ehhez hozzájött 2 vizsgaidőszak, és a nagyon kevés találka, így több mint fél év alatt szinte nem is voltunk együtt. De közben tervezgettük az összeköltözést, és vele együtt a jóval gyakoribbá váló nemi életünket is.
Majd össze is költöztünk, de kiderült, hogy szabadidőnk nem sokkal lett több. Ráadásul csak késő este tudtunk kettesben maradni. Ám akkorra már a barátnőm nagyon fáradt volt. Így eltelt egy újabb hónap, ami már kezdte kikezdeni a kapcsolatunkat. Hiszen most már együtt éltünk, és mégsem...
Aztán eljött egy kiváló alkalom, de mégis megzavartak. Egy hét múlva egy újabb remek alkalom adódott, és elterveztük, hogy aznap mindenképp időt szakítunk rá (talán volt egy kis petting is, már nem tudom). Volt viszont még egy kevéske dolgunk, így ismét este lett belőle. Este szóba hoztam a dolgot a barátnőmnek. Aki persze igent mondott, de láthatóan fáradt volt. Ezért én megpróbáltam visszakozni, de ő kicsit erősködött. Így végül meggyőztem magam, hogy nincs más esély. Úgy tűnik, hogy vagy ilyenkor csináljuk, vagy soha. Úgy véltem, hogy majd közben biztos felébred.
Nem így történt. Bár volt közben orgazmusa, de látszott rajta, hogy nagyon nagyon fáradt ehhez. Kissé tanácstalan voltam, de végül úgy gondoltam, hogyha már csináljuk, akkor okozzak is vele (testi) örömöt, vagyis csináljuk végig.
Egyből utána ezt nagyon megbántam, mert biztos voltam benne, hogy most is csak feláldozta magát értem, és nem lett volna szabad belemennem a dologba. Elmondása szerint közben ő is ezt érezte, áldozatot hozott. Azóta viszont már inkább erőszakként gondol rá, így az együttlétre gondolni se bír. Viszont szeretjük egymást, így a szakítás szóba se került. Azóta is együtt élünk, és persze azóta nem is élünk nemi életet (és persze ez a legkisebb gond).
A kérdés tehát az, hogy hogyan dolgozza fel ezt a barátnőm? Mit tegyünk, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatunk?
Itt nagy bajok vannak. Legfőképp agyban. Ez már csak hiszti, kifogás. Mások is fáradtak, kevés idejük jut a másikra, de megoldják, mert szeretik egymást.
A te barátnőd meg elhiteti veled, hogy megerőszakoltad, mert neki éppen nem volt annyira sok kedve a dologhoz?! Szerinted ez normális?
Kezdem azt hinni, hogy csak kitaláció a kérdés...
EZEN NINCS MIT RENBE HOZNI.Tudod hányszor voltunk úgy együtt a férjemmel,hogy nem volt kedvem hozzá???De közben megjött a kedv. :D
Ez nem eröszak ne is írj ilyen butaságot.
Csináljatok egy szabad estét,az ajtót bezárni,telefont kikapcsolni,egy üveg bor,vagy pezsgö csodát tesz....
Hát ez nekem nagyon magas.Inkább te vagy az áldozat nm a lányzó.Egy egészséges kapcsolatban igenis fontos szerepet játszik a szex.NAgyon kedves vagy meg aranyos h szex nélkül is képes vagy együtt maradni a lánnyal,de ez így nm egésséges.Sztem küld el pszichológushoz.
És ez nm erőszak volt,te jó isten,ez egy párkapcsolat.Ráadásul orgazmusa volt??Akkor meg miről beszélünk.A nők nehezen tudnak elmenni,még ha a körülmények megfelelők,akkor is van h nm sikerül.Nah ne akarja velem senkisem elhitetni,hogy fájdalommal meg rosszkedvvel ellehet menni.Sztem tuti élvezte a bnőd,csak a fejében van gond.NEm is kicsi.
Ez egyértelműen arról szól, hogy ő már nem szeret annyira téged mint régen és bár ott maradt egy hihetetlenül mély érzelem, szexuálisan már egyáltalán nem vonzódik hozzád... SZERINTEM.
Nálunk ugyanez volt a párommal. Az első egy év csodálatos volt szex terén és mindenhogy, aztán nálam megfordult valami és sosem volt kedvem hozzá. Persze sokszor beadtam a derekamat és élveztem is, de nekem már nem volt kedvem kezdeményezni. Végül teljesen kihült minden és már összerezzentem, ha úgy ért hozzám a párom. Imádtam bújni, ölelni, csókolni, de a vele való szex gondolatától is irtóztam... Tavasztól decemberig húztuk szex nélkül, utána beismertük, hogy bármennyire is szeretjük egymást, ez így nem normális és talán jobb ha hagyjuk egymást.
A csaj részéről nálatok is hasonlót tudok elképzelni. Nálunk sok alkalom volt, amit én nem kifejezetten szerettem volna, de SOHA nem nevezném erőszaknak egyiket sem. Ez csak egy jó kifogás, itt valami más a probléma, amit könnyebb ezzel elfedni, minthogy őszinte legyen!!
Ratam már követtek el erőszakot és ez messze nem az...
A bnőd viszont nem szeret már téged, mert akkor kívánna. És a fáradtság nem kifogás! Mi is sokszor vagyunk fáradtak de inkább bevállaljuk hogy aznap 1-2 órával kevesebbet alszunk, de szeretkezünk egy jót.
Ez a kapcsolat úgy rossz ahogy van. Nem kell neki a szex, és várat téged. Te meg vársz rá. Ez becsülendő, de.... ez nem egészséges, bocs.
Ja és azt kifelejtettem hogy valószínűleg bűnbaknak állít be, hogy te megerőszakoltad. Pedig ez messze nem erőszak. És ő is belement a dologba. Orgazmusa is volt....
Annyi hogy okokat keres hogy szakítson veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!