Az előbb írtam egy hosszú szöveget itt az oldalon válasznak, és véletlenül elkattintottam más oldalra, rákattintottam a visszára de a szöveg eltűnt. Vissza lehet ezt valahogyan varázsolni, ki lehet valahonnan bányászni?
nem túl valószínű.
Firefox-nál néha müxik, hogy ha visszalépsz akkor ott lesz, de ritka. nem fog visszajönni sajna. Ha nem postoltad el, akkor nem.
Köszönöm:/
Keyloggert fogok feltenni, pedig ritkán fordul elő de rohadt idegesítő, mintha építenék egy házat, de a felénél összeomlana, tervrajz meg elégne.
Megoldás: írd meg először Jegyzettömben vagy Word-ben, majd ha kész, másold be a kijelölt helyre.
(közben lehet más weboldalakra is kattintani)
keyloggert..............
mintha feltennél egy vírust a gépedre önszántadból.
Amikor tudom hogy hosszú szöveget fogok írni akkor wordben kezdek neki de néha a szavad csak úgy jönnek és jönnek aztán nem fog közben eszembe jutni hogy kimásolom nehogy elvesszen, néha kijelölöm és ctrl+c, de legutóbb nem így volt.
1 egyszerű keylogger miért lenne olyan veszélyes? Csak mentse egy helyre a leütött bill.eket, nem küldi el sehová emailra meg ilyenek, a vírus írtók persze jeleznek rá mert nem tudhatják hogy nem-e más tette a gépemre. Ha meg esetleg titokban mégis küldené egy idegen valakinek, hát sok örömöt kívánok neki a bitefight kódommal meg gyakorikérdések.hu kódommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!