Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Tényleg komolyan mondta remélem csak viccelt.
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szoktam msn-ni. Báttyám jó haverjas és volt is már egyszer nállunk de nem volt semmi csak beszélgettünk..Totál belém van zúgva. Mikor beszélgettünk vhogy rátértünk arra a témára hogy ki kit akar és azt mondta hén téged akarlak. Én meg olyan hülye voltam h msn-en írtam neki h énis szeretem pedig nem így van tom hülyeség volt. A barátommal két hete szakítottunk de úgy néz ki h lehet hogy kibékülünk nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Most beszélek a pasival msn-en és azt mondja hogyha nem járok vele akk öngyilkos lesz...meg ilyeneket beszél hogy nem bírja nélkülem mert nagyon szeret..én már meg akarom neki mondani hogy nem akarok tőle semmit csak félek hogy tényleg megteszi bár nem ismerem...egyrészt azért nem akarok vele járni mert még nagyon bennem van a régi pasim meg nem az esetem...Ti mit tennétek a helyemben???2009. máj. 6. 16:18
21/36 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megtenné! Főleg, hogy én az írásából érzem a túldramatizálást, a színpadias szenvedést, és a gyerekességet meg önsajnálatot. Szerintem mondd meg, h csak hülyültél, és töröld le msn-ről!
22/36 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. máj. 6. 16:40
23/36 anonim válasza:
Mondd meg neki, ha igazán szeretne, nem hagyna itt úgy ebben a világban, hogy egy életre bűntudatod legyen miatta. Ennyi. És hagyd ott.
24/36 A kérdező kommentje:
SSZEABRONCSOLT üzenete:
nemtitasszle huha
ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:
má nyerő vok
ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:
fogadjunk nembirod megmondani mié duzzogssz na na fogadjunk
írjak neki vmit? vagy csak tiltsam le és kész?
2009. máj. 6. 16:52
25/36 A kérdező kommentje:
ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:
akor nemis szolsz hozám mondjad potyára ne irogasak
Mit írjak neki??
2009. máj. 6. 16:54
26/36 A kérdező kommentje:
ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:
te tudod ha neked ennyi akor nekemis szijja örökre akoe ha neked ennyit jelent
Most ezeket mire érti?? Áhh
2009. máj. 6. 16:54
28/36 anonim válasza:
Tiltsd le a francba ilyen emberrel ne foglalkozz aki ZSAROL hogy "öngyilkos" lesz...
29/36 maundrel válasza:
nekem is volt egy olyan pasim -kb egy hónapja jártunk- mikor szakítani akartam vele, erre ő megfenyegetett hogy hogy ha elhagyom öngyilkos lesz... így nem szakítottam vele(félelemből)... két hónapig szenvedtem még mellette ... aztán már nem bírtam tovább (nem részletezném h miért).. és szakítottam vele... utána sokat paráztam hogy most milesz... de persze nem történt semmi... csak zsarolás volt az egész... :S szánalmas...
30/36 anonim válasza:
MSN címe ha még nem nyírta tényleg ki magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!