Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Tényleg komolyan mondta remélem csak viccelt.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szoktam msn-ni. Báttyám jó haverjas és volt is már egyszer nállunk de nem volt semmi csak beszélgettünk..Totál belém van zúgva. Mikor beszélgettünk vhogy rátértünk arra a témára hogy ki kit akar és azt mondta hén téged akarlak. Én meg olyan hülye voltam h msn-en írtam neki h énis szeretem pedig nem így van tom hülyeség volt. A barátommal két hete szakítottunk de úgy néz ki h lehet hogy kibékülünk nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Most beszélek a pasival msn-en és azt mondja hogyha nem járok vele akk öngyilkos lesz...meg ilyeneket beszél hogy nem bírja nélkülem mert nagyon szeret..én már meg akarom neki mondani hogy nem akarok tőle semmit csak félek hogy tényleg megteszi bár nem ismerem...egyrészt azért nem akarok vele járni mert még nagyon bennem van a régi pasim meg nem az esetem...Ti mit tennétek a helyemben???
2009. máj. 6. 16:18
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:

SSZEABRONCSOLT üzenete:

nemezt akartam

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

má ömlik belöle a vér

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

ááá de fáj bébi

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

de rád gondolok

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

és nemérzem a fájdalmat

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

szijjjó

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

ceretel

$Linkács$ üzenete:

jaa

Szexy Girl üzenete:

xD

Szexy Girl üzenete:

de ne viccelj már

Szexy Girl üzenete:

ilyenekkel!!!!!!!

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

te nem ceretel

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

ez nem vicc

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

már vér folyik

pl:itt van ez...sztem viccel de akk is olyan szar...

2009. máj. 6. 16:22
 2/36 anonim ***** válasza:
91%
HA tényleg de tényleg csak akkor ha nem szereted mond meg neki! De aki ilyeneket mond az nem lehet igazi partner! Ha szereted vagy nem tudsz dönteni akkor dönts az igen melett mert én is így vagyok sajnos.Hány éves vagy?
2009. máj. 6. 16:23
 3/36 anonim ***** válasza:
91%
Ez már nem tuti!!!
2009. máj. 6. 16:24
 4/36 anonim ***** válasza:
91%
uhh:S:S ez a tanulság h soha ne mondj olyat ami nem igaz:S már én is csináltam ilyet és teljesen összetörtem a srác szívét:S sztem amúgy nem viccel, és szégyeldd magad!! iylet nem szabad tenni!! -wildflower-
2009. máj. 6. 16:25
 5/36 A kérdező kommentje:

zexy Girl üzenete:

hát

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

küldjél már egy ucsó képet de sieess má nem sokáig birom

Szexy Girl üzenete:

hát

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

sess

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

lécci haddlásalak utóljára

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

áááááááááááááááááááááááá

2009. máj. 6. 16:25
 6/36 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom :( nem tudok mit tenni még mindig van egy gyenge kis kapcsolatunk de nem tudom mi a helyes mert nagy a távolság is köztünk
2009. máj. 6. 16:26
 7/36 A kérdező kommentje:

Aj nemár lelkiismeret furdalásom van...pedig nem volt semmi köztünk..áhh

Amúgy 15 éves vok..

8/36 anonim ***** válasza:
91%
Mond meg neki hogy kéred hagyja abba
 9/36 anonim ***** válasza:
91%
msn címe?? kérlek add
2009. máj. 6. 16:27
 10/36 anonim ***** válasza:
91%
vannaik olyanok akik tényleg megteszik
2009. máj. 6. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!