Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Tényleg komolyan mondta remélem csak viccelt.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szoktam msn-ni. Báttyám jó haverjas és volt is már egyszer nállunk de nem volt semmi csak beszélgettünk..Totál belém van zúgva. Mikor beszélgettünk vhogy rátértünk arra a témára hogy ki kit akar és azt mondta hén téged akarlak. Én meg olyan hülye voltam h msn-en írtam neki h énis szeretem pedig nem így van tom hülyeség volt. A barátommal két hete szakítottunk de úgy néz ki h lehet hogy kibékülünk nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Most beszélek a pasival msn-en és azt mondja hogyha nem járok vele akk öngyilkos lesz...meg ilyeneket beszél hogy nem bírja nélkülem mert nagyon szeret..én már meg akarom neki mondani hogy nem akarok tőle semmit csak félek hogy tényleg megteszi bár nem ismerem...egyrészt azért nem akarok vele járni mert még nagyon bennem van a régi pasim meg nem az esetem...Ti mit tennétek a helyemben???
2009. máj. 6. 16:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%

Hogyhogy mit,hát mondd meg neki,hogy nem akarsz tőle semmit és kész. Egy darabig bánatos lesz,de kiheveri és ne aggódj,nem lesz öngyilkos:)

(Jézusom,de gáz ez a srác,hogy ilyeneket ír...:S:D)

2009. máj. 6. 16:27
 12/36 A kérdező kommentje:
Nem ír vissza na már tényleg félek...
2009. máj. 6. 16:27
 13/36 A kérdező kommentje:

Szexy Girl üzenete:

ne csináld

Szexy Girl üzenete:

mer a végén

Szexy Girl üzenete:

télleg elhiszem

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

mivell minjá halok egy ucsó kép

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

igy haljak meg

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

hogy ne lásalak

2009. máj. 6. 16:28
 14/36 A kérdező kommentje:
Pedig nem hülye gyerek..xd
 15/36 anonim ***** válasza:
91%
Ez a gyerek nem normális, szerintem mondd meg neki, hogy nem szereted, és koptasd le valahogy, ne neked tolja a hülye dumáját. Különben is, aki sokat emlegeti, hogy megöli magát az úgyse fogja, csak fenyegetőzik.
 16/36 A kérdező kommentje:
A volt pasimat meg nagyon szeretem és még nem bírtam elfelejteni szval ezért se tudnék vele járni meg nem is az esetem
2009. máj. 6. 16:30
 17/36 anonim ***** válasza:
95%

Ugyan már, egoista kis lúzer ez a gyerek, aki éppen érzelmileg zsarol, ha nem tűnt volna fel. dehogy lesz öngy jajj hagyjuk már...

neked meg legyen annyi eszed, hogy nem jelentesz ki ilyen kaliberű dolgokat, mint azt, hogy szerelmes vagy vkibe ilyen felelőtlenül.

nőjetek fel.

2009. máj. 6. 16:34
 18/36 A kérdező kommentje:

szitem köldessz képet megsajnálssz

Szexy Girl üzenete:

Tom h csak viccelsz!

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

de attól küldhetél volbna

Szexy Girl üzenete:

és ha ilyen hülye szövegekkel jössz akk nemtom mire számítsak..

Szexy Girl üzenete:

nah mind1

Szexy Girl üzenete:

de ha lehet máskor ne csináld mer letiltalak komolyan!!!

ÖSSZEABRONCSOLT üzenete:

na tiltsá

Húú csak viccelt áhh én télleg letiltom

2009. máj. 6. 16:35
 19/36 anonim válasza:
96%
Aki azt mondja,megöli magát,így-úgy,az úgysem teszi meg.A másik meg az,hogy vérző csulkóval,vagy akármivel,nem az az utolsó gondolata,hogy "fel kéne menni msn-re elújságolni,hogy épp nyírom magamat kifelé." Tehát, sztem ne félj attól,hogy megöli magát,úgysem meri megtenni.Egyszerűen mondd meg neki,hogy neked nem kell.:)
2009. máj. 6. 16:39
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

Pfuuu...

Ne haragudjatok, de aki ilyen hüle, az haljon meg!

Volt 1 pasim és szakítottam vele, mire Ő azzal fenyegetőzött, h felköti magát, ha elhagyom... Felajánlottam neki, h adok kötelet...

Na mind1. Ne engedd, h ezzel zsaroljon!!!

2009. máj. 6. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!