Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret, érzem, de miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, érzem, de miért nem mutatja ő is ki?

Figyelt kérdés

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt.. én szedtem fel, mert már nem birtam hogy sose jött oda hozzámm pedig tudtam hogy énis tetszem neki. Együttvagyunk 8 hónapja az elején minden rendbe volt mostanáig...jó pár vagyok.. sokan mondják, mert ha barátom van azt elkényeztetem, lesem minden kivánságát.. ugyanakkor énis szeretem a meglepetéseket de ez mindig kimarad a fiu részéröl.. lassan már ott tartunk hogy telefonon is nekem kell ot hivnom mert ö sose hiv. :( mi tegyek??

én nagyon szeretem őt és tudom hogy ő is szeret.. de nekem is jólesne egy kis kedvesség meg meglepetés.. hogy ő is lesse amit szeretnék..

már többször mondtam neki.. de mindig csak megigéri hoyg változtat.. igy lesz 2-3 napig és minden a régi.. segitsetek! nem akarom elvesziteni!

2009. máj. 6. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen típus, akkor ne várj nagy változást. De kipróbálhastsz valamit.

Ne kényeztesd, hagyd, hogy mindent maga oldjon meg. Erre csak felfigyel. Ha nem... akkor pfff!

2009. máj. 6. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek előttem szólóval. Egy kapcsolathoz két ember kell. Ha nem tesz semmit, akkor elveszít, magára vessen! Én nem értek veled egyet... Ha nem tesz semmit kettőtökért, pedig kéred is, akkor miből gondolod, hogy szeret?!
2009. máj. 6. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, kicsit túlkoros vagyok a kérdéshez (35/L), de mondanék valamit: a férjemet is én "szedtem fel", vagyis én kezdeményeztem, mert olyan mulya volt a drágám, hogy évekig csak nézett rám azzal a szép őzike szemeivel, de kezdeményezni nem mert.

De amikor megadtam neki a kezdőhangot, utána kinyílt a csipája. Ha egy férfi (fiú) igazán akar egy lányt és érzékeltetted is vele, hogy te is őt, akkor tesz is érte. Az eleje még csak-csak merészség kérdése, nade a folytatás...

maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, főleg az elsővel: ne kezdeményezz, ne keresd, ne ajnározd. Ha megkeres, "kapar" egy kicsit, akkor tényleg szeret. Ha nem? Akkor meg ne fecséreld rá az idődet. Ha szeret, keres.

2009. máj. 6. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!