Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret a barátom, hogy bírja ki, hogy nem mutatja ki?
nem bújik, nem ölelget, nem bókol, már beszéltem vele erről, azt mondja, ő ebben nem jó, ne is várjam tőle.
hogy tud így élni?
a szexben is mindig én kezdeményezek, ő meg várja. ha nem teszem, úgy érzi nem is kell nekem. szereti, ha oda-vagyok érte.
néha úgy érzem én vagyok a férfi, ő a nő, én kedveskedek, én poéonkodok, én kezdeményezek még beszélgetést is, tehát benne semmi olyan nincs, hogy ő vegyen le a lábamról, csak akkor, ha valamin balhézok, próbál úgy viselkedni, hogy nekem is jó legyen, ne balhézzak.
(pl utáltam, ha lesi a csajokat, így visszafog magából)
kezdem valahol nyalisnak érezni magam, vagy hasonló, közben meg szeretethiányom van.
(2 éve vagyunk együtt-mindig ilyen volt)
vélemény?
Ennyit arról, h udvarolni kell a lányoknak.
Nekünk férfiaknak (legalábbis közülünk sokaknak) néha az esik nehezünkre, h kimutassuk az érzelmeinket, nem pedig az, h ne.
tekintve, hogy úgy néz ki, mint egy görög isten...
hát így lehet vele kibírni.
Jah..akkor te csak kiteszed a kirakatba,és boldog vagy? xD
Nem irigyellek...viszont te sem lehetsz egy Görög Zita...:D:D:D
"Görög isten" aszongya...DDDDD
Akkor alekosszal miért csak jól megfizetett lányok állnak szóba?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!