Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret a barátom, hogy bírja ki, hogy nem mutatja ki?
nem bújik, nem ölelget, nem bókol, már beszéltem vele erről, azt mondja, ő ebben nem jó, ne is várjam tőle.
hogy tud így élni?
a szexben is mindig én kezdeményezek, ő meg várja. ha nem teszem, úgy érzi nem is kell nekem. szereti, ha oda-vagyok érte.
néha úgy érzem én vagyok a férfi, ő a nő, én kedveskedek, én poéonkodok, én kezdeményezek még beszélgetést is, tehát benne semmi olyan nincs, hogy ő vegyen le a lábamról, csak akkor, ha valamin balhézok, próbál úgy viselkedni, hogy nekem is jó legyen, ne balhézzak.
(pl utáltam, ha lesi a csajokat, így visszafog magából)
kezdem valahol nyalisnak érezni magam, vagy hasonló, közben meg szeretethiányom van.
(2 éve vagyunk együtt-mindig ilyen volt)
vélemény?
mert ez a görög isten :) hűséges és komoly kapcsolat céljából van velem, és ezt viszont kifejezi - szavakkal - tervezi a jövőnket, hogyan költözzünk össze, stb stb.
miért ne lehetnék egy "görög Zita?"
szóval nekem csak az nem jön be, hogy majdhogynem én udvarolok
szóval annyi, hogy a görög istenek ilyenek?
vagy megszokok, vagy megszökök?
nahát a dühöt, haragot, azt simán kimutatja
már kérdeztem is tőle, hogy könnyebb megbántani a másikat, mint inkább azt mondani, hogy szeretlek?
mert az első nagyon könnyen jön, de a szeretlek nagyon nehezen...
és nem jó nekem ez így
tegnap már nem is kezdeményeztem a szexet pl.
így nem is volt.
de érdekes ez a görög isten férfiaknál, mint felfogás, hogy "udvarolni felesleges"
tehát csak céllal udvarolnak
szeretetből meg nem megy....
habár ez lehet nem is csak a görög istenekre vonatkozik...
pl béna srácok meg azért udvarolnak, mert azt hiszik enélkül nem is kellenek.
tehát ők is céllal udvarolnak...
tehát romboljam az önbizalmát, legyek gyökér, akkor majd kimutatja
mekkora egy következtetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!