Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom meg h menyire szeret a barátom? Miértnem mutatja ki jobban?
Mindennap beszélünk és csak hétvégén találkozunk. De inkább telefonba mondogatja h szeret meg h fontosvagyokneki, nemakar elvesziteni.
miért?
Távkapcsolatról van szó?
Szerintem ha telefonban mondogatja, hogy szeret, az már jó jel. A férfiak általában nem nagyon dobálóznak ezzel. Mit szeretnél még tőle, mit várnál?
Azt szereted, ha inkább cselekedetekkel mutatja ki a szeretetét, nem pedig szavakkal? Sokféle módon ki lehet mutatni a szeretetet valóban, olvastam erről egy nagyon jó könyvet, ha érdekel, megírom a címét.
Nemanyira távkapcsolat :)
csak koleszos:\
Hát mondja élöbeis, csak meglepöen kevésszer
Nagyonköszi a válaszokat.
Azért, mer telefonban, vagy levélben könnyebb kimondani, leírni, hogy szeret.
Hogy miért? :D
Azt majd más elmondja
inkabb orulnel neki h nem mondja sokszor...lehet h ezzel csak en vagyok igy de sztem ha a z ember tul sokszor kimondja h szereti a masikat akkor elveszti a jelentoseget nem bizsereg a tested nem kezded el kivanni az erinteset nem erzet a vagyat kiorditani a vilagba h te is szereted. Mi a baratommal nagyon ritkan mondjukki inkabb kimutatjuk de ha kimondja akkor nekem ezerszer jobb erzes ha mar 2-3 napja nem hallottam mintha feloraval ezelott is kimondta.
kb hetente 3szor vagy meg annyiszor sem mondjuk egymasnak h szeretjuk. es ez nem azert van emrt nem szeretjuk elegge egymast. ez azert van mer nem szeretnenk ha elveszne ennek a pici , de nagayjelentosegu szo hatasa.
15/L
Köszi a válaszokat :)
Én 13 vagyok a barátom 16, tudom h furcsa de lécci neszidjatok nagyonszeretem és igen már tudom h öis engem.
Igaz.. nagyjelentösége van, jóhogy nemmondja anyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!