Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy Ő is kedveskedjen és kilépjen a komfortzónából?
Figyelt kérdés
Tehát 7 hónapja vagyok együtt a barátommal. Istenem de szeretem :) Ő is szeret, de úgy érzem jelen pillanatban én jobban szeretem őt. Eleinte ez fordítva volt, éreztem, hogy úgy odavan értem sms-ket írogatott random szerűen, most mintha fordult volna a kocka. Én írok neki, és egyszerűen olyan nehéz megállni, hogy ne hagyjak neki egy mailt vagy sms-t. Viszont így most kis puli kutyának érzem magam.
Mit tehetnék, hogy helyreálljon a rend, azaz a rendes egyensúly? am. ez rendben van? Érzem, hogy szeret, ebben nem kételkedem, csak hiányoznak ezek a meglepetésszerű dolgok :) Mit gondoltok? 19L,19F
2011. nov. 2. 08:54
1/2 anonim válasza:
Nagyon ismerős! Általában a férfiak azt szeretik, ha ők irogatnak a nőnek, ők a kezdeményrzők. Szerintem hagyd egy kicsit, és akkor talán ő kezd majd újból smseket küldeni. de lehet, hogy ő érezte magát túl nyomulósnak, és azért hagyta abba. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Mondjuk neki sokba kerül az sms, de most vissza sem ír. Régen ha véletlen írtam Én egyből visszaírt, pedig akkor is annyiba került. Én úgy látom, hogy megnyugodott, hogy szeretem és egyből nem teper már. Tegnap már nem írtam semmit, nem is írtam rá, nem is hívtam. Nagyon nehéz volt :D
2011. nov. 2. 09:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!