Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam le a buszon?
Figyelt kérdés
Egyik reggel a buszon volt egy csaj, akivel egymás mellett álltunk (heringjárat volt) és láttam, hogy többször figyel/rámnéz, miközben én az ablakon néztem kifelé (aztán amikor ő elfordult akkor meg én nézegettem)és volt hogy a számat nézte.1. kérdésem is ehhez kapcsolódik, hogy szerintetek a bajuszomat nézte :D(15 vagyok és már egy kicsit kezd nőni, de csak bizonyos fényviszonyok mellett látszik) vagy bejövök neki és arra gondolt, hogy lesmárolna?A 2. kérdésem pedig, hogy hogy szólítsam le, illetve hogy mit mondjak neki? 2 megállóval később száll le mint én és ő is kb. 15-nek néz ki és látszólag nem az a tipikus ribanc.2011. nov. 1. 16:48
11/17 uuallomas válasza:
azért nézi a bajuszodat a lány, mert azt gondolja hogy nem áll jól, nem kell az oda, amúgy meg bejössz neki kb
12/17 A kérdező kommentje:
17:29 arra gondoltam, hogy pl. oldalfényben. Már ha van ilyen szó :D
utolsónak:De nem olyan nagy a bajuszom, csak kb. ilyen: image.hotdog.hu/_data/members2/362/666362/images/lourdes.jpg
2011. nov. 1. 17:59
13/17 anonim válasza:
arra gondolhatott, hogy "hmm de megpödörgetném a kis bajuszkáját"
14/17 A kérdező kommentje:
Hát azon nem sokat pödör :D
Hálát adok az Istennek, hogy a retardáltak nem találtak rá a kérdésemre és nem írogatnak mindenféle hülyeséget.
2011. nov. 1. 18:04
15/17 A kérdező kommentje:
Hát azon nem sokat pödör :D
Hálát adok az Istennek, hogy a retardáltak nem találtak rá a kérdésemre és nem írogatnak mindenféle hülyeséget.Úgy látszik vannak itt normálisak is.
2011. nov. 1. 18:05
16/17 A kérdező kommentje:
Már megint túl gyors a telefonom :(
2011. nov. 1. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!