Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon, buszmegállóban hogyan szólítsam le?
Nem ismerjük egymást, csak 1 ideje egy busszal járunk. Milyen ürüggyel mehetnék oda hozzá akár a buszon vagy a megállóban, amivel elindíthatnék egy beszélgetést? Gondolkodtam már pár dolgon, de párszor átgondolva azokat rájöttem, hogy vagy nagyon sablonszöveg, vagy talán nem is annyira jó ötlet...
Ti mit tanácsoltok?
16/F.
Pl. Szia. Én Béci vagyok és téged hogy hívnak? Vagy Bocsi, hogy ismeretlenül megszólítalak, de nem tudok ellenállni neked...
Nem a szövegen van a hangsúly, hanem ahogy mondod...
Nekem már hobbim, hogy ismeretlen lányokat szólítok meg és már egyre többször bejön és nem küldenek el...
A legegyszerűbb: Szia! Te is észrevetted, hogy 1 éve ugyanazzal a busszal utazunk? Lehet folytatni, hogy ezek szerint errefelé lakik, meg melyik suliba jár, aztán szépen kialakul a beszélgetés.
A lényeg, barátságosan, mosolyogva menj oda hozzá.
Sok sikert:)
1. Bocsi! Elveszett a telefonszámom. Kölcsönadnád a tiédet?
2. Kőkólagenyó?
-Szia Viki de rég láttalak! :D
Aztán pedig jöhet a duma,hogy jajj bocsi csak annyira hasonlítasz egy régi ismerősömre. Ebből már simán ki lehet hozni egy beszélgetést :)
(kutyátsétáltat) -de aranyos megsimogathatom?!-persze!-És a kutyát is?
tudom nem sok olyan csaj van akit megszólíthatanál amikor kutyát sétáltat de hát ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!