Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg buszon/buszmegállóban?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal (ő 14-15 lehet)már egy éve több nap is ugyanazzal a busszal megyünk suliba, és néha hazafele is ugyanakkor. Milyen ürüggyel tudnám megszólítani? Mivel folytassam a beszélgetést, milyen témát hozzak fel, amiről nem csak egy-egy mondatot lehet beszélni? Másik kérdés, hol szólítsam meg, buszon délelőtt vagy délután, vagy a buszmegállóban? Mivel egy éve látjuk egymást hetente legalább egyszer, nem köszönhetek rá csak úgy, mivel eddig se tettem.Csak komoly válaszokat légyszi :) 15/F2011. febr. 14. 17:33
1/9 anonim válasza:
Menj oda hozzá és üvölts rá: "Jegyeket, bérleteket!!!". Ez megadja az alaphangot a beszélgetéshez.
2/9 anonim válasza:
Délelőtt a buszon! Ha nem ül mellette senki ülj mellé!
De légy bátor!!! És mond neki hogy: "szia" kérdezd meg tőle hogy hogy van!! És szép lassan kezd el felhozni azt a témát amit akarsz tőle igazából kérdezni!! És ha szerencséd van akkor talán még örülni is fog hogy megszólítottad!! De ne feledd légy bátor!!
3/9 anonim válasza:
Mindegy hogyan szólítod meg, minden a külsődön múlik!
4/9 anonim válasza:
Ez nem fog neki menni. Nem azért kérdezte meg ezt mert amit írtál az nem jutott neki az eszébe. Csakhogy mikor ott a helyzet, akkor ez nem léphető meg ilyen egyszerűen! Hiszen ki vagyok én hogy leülök mellé? Hogy jövök én ehhez? Ez a dolog nem hogy 15 évesen de még később sem egykönnyen átléphető. Talán felszállás előtt kellene odamenni és valami olyat mondani tök lazán hogy "szia, na jöhetne már az a közös busz" vagy valami ilyesmi, ami mindkettőtökre vonatkozik. Aztán megkérdezheted Ő hová tart vele stb.
5/9 anonim válasza:
beszélgess vele pl télelg h hova megy vagy hova jár suliba kérdezd emg a nevét.. utána szerintme keresd meg fb ott kicsit rázóódjatok össze és utána már személyesen is biztosan menni fog.:D Én ugyan így ismertem a barátomat, lassan egy éve együtt vagyunk, mondjuk nekünk volt közös témánk mert mi mindig lovaglás közben találkoztunk de sosem beszéltünk, aztán a buszon szólitott le.:D:D
6/9 A kérdező kommentje:
az a baj hogy az ilyen szokásos sablonszövegeket már mind tudom, tudom hol száll le, tudom hova jár suliba, tudom merrefelé lakik, fbn bevan jelölve.. :D
2011. febr. 16. 18:28
7/9 anonim válasza:
csak látod, vagy szoktatok szemezni? előbb talán azzal kéne kezdeni, keresd a tekintetét, mosolyogj rá, stb. ha pozitívan reagál, nyugodtan odamehetsz, leülhetsz mellé, köszönhetsz neki és onnantól már csak sikerül fenntartani a beszélgetést
8/9 anonim válasza:
cseszd meg ha be van jelolve akkor meg mi a baj?
irj ra chaten hogy szia hogy vagy stb.
Aztan beszelj valami olyasmirol hogy milyen almos szoktal lenni reggelente a buszon... valamit csak ir ra, ha helyesel dobd fel hogy esetleg kijohetne negyedoraval korabban, es megihatnatok egy kavet...
9/9 anonim válasza:
Te szerencsétlen kocka:D ha be van jelölve, akkor mi a bajod? ráírsz faszbukon, hogy szia te vagy az aki... majd másnap ha együtt mentek folytatjátok a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!