Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam le a buszon?
1. Biztos nem a bajuszodat nézi:D vagy teszteld le! Leborotválod, és ha már nem néz, akkor azt nézte:D:D:D
2. Én a helyedben valahogy így: Szia, elég sűrűn látlak utazni ezen a buszon, gondoltam megismerkedhetnénk.
Vagy vmi ilyesmivel leszólíthatod nyugodtan a buszon is:)
szerintem ne kezdemenyezz ijen ramenosen ... kerdezd meg eloszor azt amit az elso valaszolo mondott ,aztan mond azt hogy pl meik iskolaba jarsz ,vagy mittudom en talalj ki valamit ... vagy kerdezd meg hogy meik suliba jar ,es akkor megkerded (meg akkor is ha nemismersz abol a sulibol senkit ) hogy ismered ott azt az istit? odajar ,regebb volt osztalytarsam vagy valami de lenyegtelen mit mondasz csak latszodjon igaznak ,
Aztan par nap mulva kerdezd meg nincs-e kedve meginni egy udittot hazafele,vagy egy pizzat/HOT DOG-ot megenni,es akkor amerre laktok arra elmentek mikozbe esztek vagy mittudom :D
Kb segitettem? :D
Ez ari volt.
Bizonyos fényviszonyok? Pl. atomvillanás?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!