Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátom hazudott nekem, elolvastam az íméljeit, abból tudom. Számonkérhetem rajta? Mit tegyek?
1. tudom, hogy nem szép elolvasni más íméljeit, de be volt jelentkezve, megláttam a nő nevét, és kíváncsi lettem. ennyi. most először tettem ilyet.
2. az "ímél" forma teljesen elfogadható, nézz utána.
Mostanában nincsenek ilyen nagy szerelmi vallomások. Pár napja írt neki annyit, hogy hogy van, mi van vele, miért nem jelentkezik. Ezt igazából értelmezhetném úgy is, hogy csak kíváncsi, de már annyira nem érdekli, mert vagyok neki én. De hát...
Ismerem a nőt futólag, láttam őket együtt, még mielőtt köztünk bármi történt volna. Nem volt semmi konkrét, de mégis meg voltam győződve róla, hogy van köztük valami. Azt azért lehet látni... Épp ezért kérdeztem rá, de tagadta. Pedig a volt barátnőiről beszéltünk. De ezt a nőt tagadta. Most, mikor kiderült meg az az érzésem, hogy éppen azért tagadott, mert még nem zárta le.
Rá fogok kérdezni, azt hiszem.
Köszönöm a válaszokat!
Azért tök jó, hogy egy másik kérdésben (A szakításton hogyan tegyem túl magam) a válasz mindig egyértelmű. Menj keress mást, ismerkedj másokkal. Tessék most a faszi ismerkedett másokkal (kérdezővel), hogy elmeneküljön a régi kapcsolat okozta sóvárgásból, erre le van szólva, hogy mekkora szemét, mert nem tette túl magát rajta. Tudjátok ha valaki szakítás után 1 héttel már nem is emlékszik ohgy kivel volt, na az egy hazudós g*ci ember, nemtől függetlenül.
Kérdező, neked meg tudod ki hiszi el, hogy ez volt az első alkalom hogy szimatolsz a párod után. Ha meg mégis, máskor is meg fogod tenni. (Ez olyan mint a megcsalás.) Aki egyszer megteszi, megteszi tízszer, százszor is.
25 évesen lehetne több eszed. (De nem te vagy az egyedüli, tele van a huszonéves korosztály érzelmileg, agyilag tizenéves szinten lévő emberekkel.)
14.12, igazából felesleges bizonygatnom, hogy tényleg ez volt az első ilyen eset. nem ez a lényeg. a többiben igazad van.
utolsó: köszönöm, ez ez nagyon klassz válasz volt.
azóta beszéltünk. nem mondtam el, mi olvastam. csak kérdezgettem. lehet hülye vagyok, de hiszek neki. lehet nem is volt érelme kiakadnom. nem tudom.
minden válasz köszönök!
Így, hogy mostmár ezt is tudjuk, én is azt mondom, hülye lennél, ha kidobnád. Nyilván teljesen nem tudta még magában lezárni ezt az ügyet, de ez nem azt jelenti, hogy hűtlen hozzád, hanem azt, hogy ő egy valódi hús vér ember, akinek volt egy nagyon komoly kapcsolata előtted. Nagy bolond volnál, ha ezért kidobnád, ahelyett, hogy megpróbálnád kitölteni teljesen azt az űrt, ami a szívében keletkezett az exével való szakítása után.
Ha a pasid olyanokat ír majd neki, hogy szeretlek meg stb. akkor viszont már joggal kérdőre vonhatod. Én a helyedben sosem mondanám el neki, hogy belenéztem a levelezésébe és megingott a hitem benne, illetve többet nem is olvasnám el az e-mailjeit. A bizalom az vagy megvan vagy nincs. Ha nincs, akkor szakíts vele most, mert nem is lesz meg soha, de ez már nem a párod hibája.
Azóta még beszéltünk, lényegében mindent elmondott, szinte szó szerint azt, ami a levelekben volt. De leszögezte, hogy az már rég volt, most már vagyok neki én. Ez így szép, de még akkor is írt neki, amikor már együtt voltunk.... Bár: az a levél már inkább olyan baráti érdeklődés volt, és ugye azt sem várhatom el tőle, hogy egyik napról a másikra továbblépjen.... Lehet, hogy én reagáltam túl a dolgot, de nagyon megijedtem.
Köszönöm a válaszokat, segítettek higgadtan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!