Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ütöttél már meg nőt?
egyetértek előző
+Üzenem a masodiknak, hogy nagyobb csicskák vagytok mint a srac akit emgvertetek:
-Semmi közötök masnak a kapcsolatához
-és szerintem siman megerdemli egy hutlen kis ribanc azt a nevelőcélzatu pofont ha már félrekúrt (énis felpofoznám, a partnerével együtt, csak a srac ököllel kapná)
-grat 3an levertetek egy gyereket: szánalom csicskák
Kedves ma 00:47!
Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Azért egy pofon nem egyenlő a verekedéssel, főleg ha a csaj megcsalta, ennyi igazán belefért. És nektek főleg nem szabadott volna beleszólni, és megalázni a srácot azok után h jól kicsesztek vele...
Nos, igen, ütöttem már meg nőt... Kocsmába voltunk, és nem volt már józan, rám mozdult a csaj, de nekem nem tetszett, erre kiverte a hisztit, szólt a barátainak, hogy megakartam erőszakolni, erre nekünk jöttek a barátai, azokat szétkaptuk, erre a csaj felkapott egy sörösüveget, és nekem támadt...én meg először állba akartam vágni, de végül egy taposórúgással gyomron rúgtam, és összecsuklott...
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!