Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ütöttél már meg nőt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 granat35 válasza:
100%
azert ha egy hazassagban megutnek egy not mint feleseget azt elitelem azt a ferfit
2011. okt. 26. 09:51
 32/83 anonim ***** válasza:
51%

"NEM és a legaljja férgekk közé sorolom azokat a fiukat férfiakat akik erre képesek szóval jobban lehet őket bántani amugy is. Egyszer sulim előtt láttam hogy egy évfolyam társunk megpofoza a csaját elv azért mert megcsalta barátaimmal oda mentünk és ugy megvertük hogy többé nem fog eszébe jutni nőt ütni "

Hűű fogadd gratulációmat. Majd a barátaiddal egyetemben javasolni foglak bátorság érdemrend kitüntetésre. Többen rá mertetek támadni? És nem féltetek, hogy esélye sincs? Na ki a gyáva féreg? Amúgy meg van olyan indok, hogy egy nő is megérdemli a pofont. Pl rád támad ok nélkül. Én ilyenkor ellenfelekben gondolkozok. Mindegy milyen nemű ha rámtámad jogom van megütni, hogy védjem magam. Volt már olyan még kisebb koromban egy lány mindenáron tökön akart rúgni, na az ilyet tényleg figyelmeztetni kell egy ütéssel. Meg a nők megütik a férfit indulatukból, az oké. Az ilyeneknek sem árt néha egy-egy nevelő célzatú pofon. Tanulják meg ha az erősebbet megütöd és visszaüt az jobban fáj. Én férfiként képes voltam ezt megtanulni, tanulja meg egy nő is.

2011. okt. 26. 10:22
 33/83 napietus ***** válasza:
40%

" És nem féltetek, hogy esélye sincs? "

pont annyi esélye volt, mint a barátnőjének. sztem helyesen jártak el, egy igazi férfi közbelép, ha azt látja, hogy egy férfi bánt egy nőt. inkább dícséretet érdemelnek, hogy nem fordultak el közömbösen, mint manapság a legtöbb ember tette volna, hanem megvédtek valakit, aki védtelen volt. ha egy öreget vagy gyereket ütött volna, akkor is megérdemelte volna ugyanazt a verést.

2011. okt. 26. 10:25
 34/83 anonim ***** válasza:

Nem, de felháborítónak tartom, hogy azok a férfiak, akik azt gondolják, hogy a nőt meg kell ütni, mert azt gondolják, hogy gyengék, pedig ez nem mindig van így. Régen olvastam egy lányról, akit a saját bátyja (!!!) bántalmazta, tele lett kék zöld foltokkal, ő persze nem panaszkodott, de a suliban észrevették és el kellett mondania mindent. Úgy tudom, az a lány az edzésnek köszönthetően nagyon megerősödött testileg-lelkileg, és azóta a gonosz tesója nem merte bántalmazni, még megalázni sem. Talán, mert képes volt visszaütni és attól nagyon megrémülhetett.

Tehát a nők is lehetnek erősek. Ezért ajánlom, hogy minden nő járjon edzésre, hogy megvédhessék magukat. Én is sportolok, mert manapság egyre több az erőszak a világban.

2011. okt. 26. 12:48
 35/83 anonim ***** válasza:
61%

ma 10:25!

Elég ostoba vagy, ha egy pofont összehasonlítasz azzal h hárman összevernek egy gyereket. Szerinted mi köze van egy nevelő célzatú pofonnak a bántalmazáshoz? Ha téged megcsalna a barátnőd, mit tennél vele? Lehet h nem adnál neki pofont, mert nem olyan a vérmérsékleted, de ennyi aztán igazán nem róható fel senkinek, azok után, hogy megcsalta őt a btnője.

Az a baj, h sokan úgy gondolkodnak a nőkről mint vmi ezer éves törékeny ereklyéről, akihez ha hozzáérnek, máris tönkremegy. Azt kéne felfogni már végre h attól h a nő gyengébb, és alapvetően ezért nem bántalmazzuk, nem azt jelenti h felsőbb rendű is. Ugyanúgy ahogy a szülőnek is muszáj megfegyelmeznie a gyerekét, ilyenre is néha szükség van, csak az ultramodern emberek szajkózzák állandóan, hogy soha nem ütünk meg gyereket, inkább vigyük el pszichológushoz jó pénzért, vagy ugyanígy: soha nem ütünk meg nőt, mintha rohadtul az egészségébe kerülne az az egyszerű pofon. Jó lenne végre elgondolkozni ezeken, és tudni végre, hogy minek hol a helye.

2011. okt. 26. 14:13
 36/83 napietus ***** válasza:
65%
"nevelő célzatú pofon" engem nevelő célzattal az apám se ütött pofon (max a fenekemre, nem voltam egy jó gyerek). akkor egy idegen férfi hogy jön ahhoz? gyerekeit nevelje, ha lesznek, bár az ilyennek remélem nem. a nevelés a szülő kizárólagos joga és kötelessége! se párnak, se főnöknek, se senkinek nincs ehhez joga, illetve nem kell, hogy kötelességének érezze. ő max. annyit dönthet el, kell-e neki ez az ember vagy nem.
2011. okt. 26. 14:45
 37/83 anonim ***** válasza:
81%
Kedves előző, ha ebben azt is érted, hogy a nő se pofozza fel a férfit, akkor elfogadom az álláspontodat, de ha meg nem, akkor ugyanannyi joga van a férfinek is egy gyengébb pofont adni a nőnek, mint fordítva. Egyébként meg a gyerekek esetében a fenékre verés is ugyanaz a kategória számomra, mint ha pofon verték volna, persze az erejét mindenkinek tudnia kell mérsékelni.
2011. okt. 26. 15:11
 38/83 anonim ***** válasza:
50%
mint mondtam a gyereket megvertük mert megérdemelte az hogy lekur egy rohadt nagy pofonta barátnőjének csak azért mert megcsalta baszta volna ki inkább. Persze hogy amikor láttuk oda mentünk és közbe avatkoztunk.Mellékesen a szám lényegtelen mert ha masnem egyedül mentem volna oda és vertem volna meg pont ott voltak többiek és ők is besegitettek. Azt meg nem értem hogy itt mért van annyi retardált aki szerint nőt ütni szabad mert egyenjogúság blabla na már most én a 187 cm 95 kg osan lebaszok egyett egy 60 kg os 167 cm es nőnek az nem igazán simogatásnak érzni vagyis nem fair az egész. Nőt csak is maximálisan ön védelemből fenyítenék de azt is ésszel. Mint mondtam mondasz 1 roszaló mondatot nagy részük végig bőgia hetet ha viszont megütöd 3 nap mulva elmulik és ha ott vagyok a haverjaimmal biztos szét vernénk. További kellemes délutánt azoknak a keménykedő sz.rzsákoknak akik ugy vélik normális dolog ha egy férfi megüt egy nőt 20F voltam
2011. okt. 26. 16:02
 39/83 napietus ***** válasza:
"ha ebben azt is érted, hogy a nő se pofozza fel a férfit, akkor elfogadom az álláspontodat" természetesen úgy értettem, nem tudom, miért kell ezt mindig hozzátenni, nem magától értetődő? főleg, hogy már az első oldalon is kifejtettem, hogy ha egy nő másra rátámad, persze, hogy meg lehet ütni.
2011. okt. 26. 16:21
 40/83 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek napietussal! Manapság már olyan közömbösen elmennek az emberek ilyen mellett,mintha ott se lenne.Nekem az egyik barátnőmnek a kezét törte el a buszmegállóban a drága barátja,senki nem szólt semmit...pedig voltak ott.De aztán kapott mástól.
2011. okt. 26. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!