Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ütöttél már meg nőt?
akkor még sincs egyenjogúság?
Úgy bírom ilyenkor a nőket, mikor főnöki állásért kajabálnak akkor egyenjogúság így meg úgy, de ha nem engedik őket előre az ajtón őket, akkor meg ők nők, ezért őket előre kell engedni...
Szabadosi János
még nincs egyenjogúság amúgy..képzeld.
de nem érted miről beszélek... arról h ez olyan mintha megütnél egy földön fekvőt....mert pont anyi esélyünk van védekezni.
Azért az se semmi, hogy valaki arra büszke, hogy akárhányan összepakoltak egy srácot mert pofonvágta a nőjét mert megcsalta. Férfiasság netovábbja.
Én sem ütöttem meg egy nőt sem, nem is fogok, de azért akkor is...
Aki pedig a genetikáról irogatott, annak üzenem, hogy az a katona nő, úgy összepakol egy hétköznapi férfit is, mint a sicc... :P
jah, de ha a hétköznapi srác üt előbb, akkor fel se tud kelni XD..genetika.
jah amúgy akkor tényleg van esélye (mmint ha kapott képzést és napi szinten gyúr), bocs..de azért érted mire utaltam...h egyenlőtlen, általában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!