Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleményére lennék kíváncsi: mit gondoltok arról, ha valaki olyan barátnőt választ, aki a lánya lehetne?
Mondjuk 45 éves férfi egy 20-25 éves lánnyal jön össze. Zavar? Nem zavar? Ti csinálnátok-e ilyet?
Mindenféle vélemény érdekel.
Ha kort is írtok, azt nagyon megköszönném.
"...én nem tudok ilyen korlátozottan gondolkodni...."
Jaj ne arcoskodj már! Ezen az elven egy pedofil is indokolhatná azt, hogy miért mozdult rá egy 8 évesre.
A nyitott gondolkodásban (ha rendelkeznél vele), pont benne foglaltatik, hogy azt is megérted és felfogod, hogy egyesek miért ellenzik ezt a nagy körkülönbséges kapcsolatot és nem rácsodálkozol, de te itt játszod ez eszed, hogy nem érted, mert te olyaaaan nagyon veszettül nyitott gondolkodású vagy.
Amúgy akkor ez alapján a sok korkülönbség pártoló szerint akkor ez is rendben van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez nem más csak egy kis egészséges udvarlás a véleményetek szerin, ugye?
Ha lesz lányotok és egy nap ilyen történettel állít elő akkor megsimogatjátok a buksiját és azt mondjátok, "semmi baj apátokkal is így jöttem össze".
Hát nem tudom. Én voltam már olyan nővel is,aki az anyám lehetne. Semmi gáz nem volt vele, csak egy idő után mégis a fiatalabb hölgyek felé orientálódtam.
19/F
Hú, köszönöm a sok választ!
Mostmár én is leírom a véleményem.
Szerintem egy bizonyos korkülönbség után már nem számít, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennnyire egyezik az érdeklődési körötök vagy ízlésetek. Egyszerűen egy fiatalabb ember mást vár az élettől, mások a tapasztalatai, céljai, mint egy idősebbnek. Barátságot minden további nélkül el tudok képzelni, de szerelmet, párkapcsolatot nem. Mert ebbe már beletartozik a családi élet, és a szexualitás is. Ezek pedig olyan területei az életnek, ahol folyamatosan fejlődünk, változunk, és csak a saját szintünkön tudjuk tökéletesen megélni. Felesleges előreszaladni vagy visszatérni egy korábbi szakaszba. Egy testileg-lelkileg egészséges embernek szerintem nincs erre szüksége.
Összegzésül a válaszom az, hogy nem igazán értem ezt a jelenséget. De ettől függetlenül (hacsak nem közeli rokonról vagy barátról van szó) nem ítélkezek, mindenki azt csinál, amit akar.
A baráznőm fia haza hozta a kedvesét! Ott voltam nagyon tetszett!! Mikor meg látta, fel kiáltott, hogy hát te Ági!! A fiu is meg lepödött, Ismerték egymást söt egyidősek! Legalább 4 éve együtt vannak, és a anyos menyecske viszony is jó!!
Én nem itélem el a nagykorkülönbséget!!!!
nem vagyok férfi, d ha te vagy ebben a helyzetben, sz*rd már le mások véleményét, a legtöbben akik kritizálnak úgyis vagy csak irigyek, vagy "papnak" készültek...
22/L
Kedves Kérdező!
#45. (2011.okt.26.22:48)
Én azért nem keverném az "egészéges"-t az "átlagos"-sal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!