Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleményére lennék kíváncsi: mit gondoltok arról, ha valaki olyan barátnőt választ, aki a lánya lehetne?
Mondjuk 45 éves férfi egy 20-25 éves lánnyal jön össze. Zavar? Nem zavar? Ti csinálnátok-e ilyet?
Mindenféle vélemény érdekel.
Ha kort is írtok, azt nagyon megköszönném.
nem zavar, de én most azt mondom, hogy nem csinálnám.
a szex része az rendben van, akár fiatalabbal is, de ha párkapcsolatról beszélünk, egyrészt két nemzedék, két külön világ, jó ha közös témájuk van, az pedig legalábbis elgondolkodtató, hogy talán az áll a háttérben, hogy egy korban hozzáillő nőt az illető nem tud azokkal a sablonos dolgokkal már "megfogni", mint egy 20évest.
kicsit olyan, mintha én 16éveseket hajtanék, mert már külön albérletben élek, fizetésem van, amit arra költök, amire akarok, és az abban a korban még coolnak számít.
26/F
Biztos vannak kivételek, nem általánosítok, de ez sztem ritka. És sztem még barátnőnek sem normális dolog. Ha látok az utcán egy 40-es pasit egy 20-as lánnyal(akik járnak) hát az elég furcsa...
A pasi nyílván örül, hogy egy gyönyörű 20-on éves barátnője van...
Ha meg tényleg szeretik egymást és házasság lesz a vége....arról már leírtam a véleményemet, tapasztalatomat.
"Mondjuk 45 éves férfi egy 20-25 éves lánnyal jön össze"
ezt pedofilnak mondják
másik oldal, mert benne vagyok a "kritériumban"
20 vagyok, és nem szeretnék egy 45 éves férfival együtt lenni. Sehogy! Maximum "tanító" viszonyt tudnék elképzelni, és nem feltétlen szexre gondolok ezalatt, hanem hogy megosztja az élettapasztalatait velem.
Nincs apakomplexusom, sőőt..
23:25-ös!
A feleség rákban halt meg, sajnos nagyon hamar! Fiatalokat is megtámad a rák! Semmi gondjuk nem volt, teljesen jól megvoltak és a környezetük is elfogadta a kapcsolatukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!