Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleményére lennék kíváncsi: mit gondoltok arról, ha valaki olyan barátnőt választ, aki a lánya lehetne?
Mondjuk 45 éves férfi egy 20-25 éves lánnyal jön össze. Zavar? Nem zavar? Ti csinálnátok-e ilyet?
Mindenféle vélemény érdekel.
Ha kort is írtok, azt nagyon megköszönném.
Annak ellenére nem tartom jónak, hogy lassan elérem azt a kort, hogy elkezdhetem tallózni a gerontofil friss husit.
A pasinak amúgy természetes, én sem érzem semmiből, hogy 38 vagyok, együtt nevetek a huszonévesekkel, és együtt beszélgetek 50..60 évesekkel.
Azért nem tartom jónak, vagyis inkább értelmesnek, mert a saját (huszonéves) korosztályban is épp annyi értékes, normális, szeretetre méltó és tartós kapcsolatra alkalmas ember van, mint a húsz évvel idősebbek közt. (Sőt, akár még több is.) Ez velük nettó kitolás. Egyszerűen esélyt kéne adni, meg kéne ismerni embereket. Ja hogy ez erőfeszítés... Sokkal nehezebb, mint bebújni egy negyvenéves ágyába, mert ugye a negyvenéves "kész van", van háza, autója, határozott fellépése (a húszéves felé - nézd meg a főnöke felé egyszer!) stb. Csak hát hölgyeim és kedves kislányok, az eredmény akkor keletkezik, és főleg akkor van becsülete, ha vér-veríték kísérte az útját.
23:33
"Mondjuk 45 éves férfi egy 20-25 éves lánnyal jön össze
ezt pedofilnak mondják"
Téged, meg idiótának mondanának!!
Te szerencsétlen.
Utolsónak...van benne valami amit írtál XD
Amúgy nem tudom nekem nem fér bele az értékrendembe,biztos azt mondanám,hogy valami apakomplexus vagy ilyesmi.Pedofilnak semmiképp nem mondanám :D
De számomra kicsit bizarr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!