Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lány még kislány?
Figyelt kérdés
mert szerintem nem =/ de itt mindenki lekislányozza őket2011. okt. 23. 19:08
32/43 anonim válasza:
Ahhoz, hogy átmenjen a zebrán: nem kislány
Ahhoz, hogy tanuljon: nem kislány
Ahhoz, hogy párkapcsolatot létesítsen: kislány
Ahhoz, hogy magától megéljen, fizesse a rezsit:kislány
Attól függ, mihez viszonyítjuk.
14/L
33/43 anonim válasza:
14 vagyok a koromnál értebb ám nem tudom magam nőnek hívni mert hogy nem vagyok az gyerek vagyok még :D Nem kislány de nem is nő, köztes. Maradjunk abban hogy Lány vagy fiatalabb lány ám semmi kép ennyi idősen nem vagyunk nagylányok.. Bármennyire is fáj néhány embernek :)Bocsánat ha nem érthető a fogalmazásom :D
35/43 bakospeter válasza:
Ha olyat csinálsz vele fegyházba kerülsz.
36/43 anonim válasza:
Most hogy olvastam ezt a kérdést, gondoltam válaszolok rá. 14 éves lány már nem olyan kicsi, de nem is felnőtt. Tini. És ahogy olvastam, mindenki azt írta hogy igen még kislány. Hát ez teljes mértékben nem igaz! Ez csakis fejben dől el, hogy a Micimackót nézel, vagy megleped édesanyukádat egy apró sütivel. Na az már már nem olyan kislány. CSAK RAJTAD FÜGG!
38/43 Anonymus0123456789 válasza:
Büntethető.. :'DD
Am ha már havonta ünnepel akkor nagylánynak hívható. 18-tól felnőtt..
39/43 anonim válasza:
Ha megjött az nagylány ha nem akkor kislány
40/43 anonim válasza:
Bárki bármit mondd, a 13-14 éves korosztály mindig is elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Régebben ez úgy nyílvánult meg, hogy a fiúk a szoknya alá lestek, most meg úgy, hogy ráír facebookon, hogy "szia tecccel". Utálom, ha a felnőttek játsszák magukat, hogy ők ilyenkor ezt meg ezt csináták. Na meg a "inkább babázz" megszólalásoktól is rosszul vagyok.. ha úgy gondolod, hogy egy 14 éves lánynak babázni kéne, akkor inkább nézz utána jobban a dolgoknak. Persze engem is felháborít az, amit sok mai lány csinál, de ilyenek mindig is voltak és lesznek is. Én is 14L vagyok, nem iszok, nem cigizek jól tanulok és még barátom se volt. DE nem babázok és nem megyek játszótérre. Egyik viselkedés se lenne normális. Azonban, igen, elkezdtem érdeklődni a fiúk iránt, érdekelnek olyan dolgok is amik régen nem. Méis egy normális 14 évesnek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!