Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy 14 éves (szűz) kislány lefekszik a 18 éves barátjával, akit szűk két hete ismer?
Igen 14 évesen biztos sokat megért a szexualitásból, a pasi meg még véletlenül sem "arra" hajt...
Pff... micccsodda trend!!! Ettől nem leszel nagyobb csaj.
A csaj egy ribanc, a srác meg máker, hogy csak két hétig kellett tepernie egy szűz csajnál egy dugásért :P
16/F
Nem rémlik, hogy olyat írtam volna, hogy rólam van szó... :)
Amúgy én is felelőtlennek tartom, exbarátomról és a barátnőjéről van szó. Pont azért hagytam ott a pasit, mert látszott rajta, hogy csak "arra" hajt. Azért sajnálom azt a szegény kislányt :(
A srác családjáról meg annyit, hogy ők se teljesen százasok, mert miután megtörtént a dolog, együtt ittak a nagy eseményre...
kérdezhetek valamit?
ez a "a pasi csak arra hajt" duma már olyan uncsi is meg elferdített is, szóval nem helyesebb ezt úgy írni, hogy "mindössze ugyan arra hajt a srác is mint amire a csaj", csak mi oylan álszentek tudunk lenni, hogy az borzalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!