Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy 14 éves (szűz) kislány lefekszik a 18 éves barátjával, akit szűk két hete ismer?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 11:39
11/20 A kérdező kommentje:
Kösz, de inkább majd én eldöntöm, hogy mire hajtok, mit hogyan gondolok és fogalmazok meg. De legalább te magadból indulsz ki, ez dicséretre méltó :)
2009. okt. 26. 11:58
12/20 anonim válasza:
Szerény véleményem az, h a csaj egy büdös qrva. Két hét???? Nem azért de ez elég korai. V csak én vok ennyire konzervatív????????
13/20 anonim válasza:
Divat Pi!!!
Attól, hogy olyat csinálsz ami felnőtteknek való, egyátalán nem leszel felnőtt!
14/20 anonim válasza:
mocskos ribanc lesz(lett) belőle :D
15/20 anonim válasza:
Én azt tenném vele, hogy amikor sír, hogy "jajj", megdugott, adnék egy kis rumosteát Neki, megerőszakolnám, és meztelenül a cigánytelepen hagynám, és elmajszolnék egy pirítóst a ház sarkánál sztreccsnadrágban. Ezt érdemli. Nem lehet, hogy ez a srác debreceni? :D
16/20 anonim válasza:
Ha már két hét után le akar fektetni, akk nem hinném, hogy túlságosan szerelmes, csak a gatyája vezérli. Ne tedd, mert nem lepődnék meg, ha a harmadik héten már nem jártok.
17/20 anonim válasza:
Azért mert valaki 14 évesen lefekszik valakivel az nem azt jelenti hogy qurva lesz,de mind egy!!!A mai világban meg igazán nem nagy dolog az ilyen...!!!És nem egy csajt ismerek aki ilyen fiatalon elvesztette a szüzességét és nem qurva és mai napig is azzal a gyerekkel van!!!
18/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Attól, hogy a mai világban sokan így csinálják, még egyáltalán nem biztos, hogy ez a követendő példa. Nehogy azt akard bemesélni nekünk, hogy ha a te lányod állítana haza azzal, hogy "képzeld apu/anyu, lefeküdtem a Lajossal, tudod, akit múlt héten ismertem meg", megdicsérnéd a csajszit, hogy milyen ügyes nagylány... :D
2009. okt. 26. 14:09
19/20 anonim válasza:
Sztem 2 hét után akkor is korai lenne szexelni, ha a lány idősebb lenne mint 14 és/vagy nem lenne szűz már... De 14 évesen még elégedjen meg a kézen fogva sétálással és a csókolózással!!
20/20 anonim válasza:
hát ha a 14éveske tönkre akarja tenni idő elött magát idegileg meg szexuáisan is, csak tessék. 3 év múlva meg ír megint ide, h miért utálja a férfiakat, vagy neki miért nincs rendes orgazmusa stb... Nincs min csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!