Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lány még kislány?
Figyelt kérdés
mert szerintem nem =/ de itt mindenki lekislányozza őket2011. okt. 23. 19:08
21/43 anonim válasza:
22/43 anonim válasza:
attol függ én pl valamelyik nap egyedül voltam itthon gondoltam egyet és sütöttem sütit a szüleim örültek neki.kiskoromban is segitettem anyunak a konyhaba szoval ha vannak itthon hozzavalok barmit megcsinalok magamnak.a rantotszeletet is en szoktam csinalni csak anya rakja es veszi ki az olajbol ugyhogy... 11lany
25/43 anonim válasza:
Nézzetek maradinak, de én 14 éves lány vagyok és még kislánynak érzem magam :D Mármint nem úgy kell elképzelni, hogy Helo Kittyt nézek meg ilyenek xD De azért nem hitegetem magam olyanokkal, hogy jajj milyen felnőtt vagyok, közbe még másfél évtizedet sem éltem...
26/43 anonim válasza:
0-3 csecsemő
4-7 kisgyerek
8-12 gyerek
13-17 Kamasz
18-23 Ifjú
24-59 Felnőtt
60-... Idős
..
16 évesre már nem lehet mondani hogy kislány. De 14 még az.
27/43 anonim válasza:
A 14 éves az még nagyon kislány. Fejben lehet hogy nagynak érzi magát, de a felnőtt azért felnőtt mert a teste kifejlődött készen áll az életre, ki alakult a modora, a személyisege (bár ez a szülein is múlik) és képes de legalább is kényszeríthrtő a tettei felelősségének vállalására magyarul majd akkor leszel felnőtt ha már nem a szüleid fszával véres a csalánt.
29/43 anonim válasza:
Szerintem igen, én is annak érzem magam. Szeretek komolyabb dolgokkal foglalkozni, nem igazán szeretek a saját korosztályommal lenni, éretlennek tartom őket. És ők felnőttnek gondolják magukat...
Mégis úgy érzem, nagyon kicsi vagyok még ehhez a továbbtanulához is...
A válaszok/kérdések végére már félek odaírni, hogy 14/L. Pontosan euzért, mert félek, hogy akármit írok, hülyének néznek.
30/43 bokre válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!