Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát az a nagy helyzet hogy 17. éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Mindenki válaszát nagyon várom. Az lene a kérdésem hogy feladjam vagy várjak még úgy pár száz évet mert időm az van, csak én nem győzőm ki várni?
Tótkomlóson lakom szüleimmel, még természetesen tanuló vagyok, a Mezőhegyesi Harruckernbe járok mint géplakatos. Térjünk a lényegre mint ahogy az elején írtam barátnő problémám van, ezt úgy gondolom itt ezen a fórumon nem újdonság. Szinte az a problémám mint másoknak, annyi mennyi hogy én se járok semmiféle bulizós helyekre, nem iszom még kávét se, nem dohányzom, szóval semi. Nem mondanám magam csúnyának se, azon kívül hogy kissebnek szeplős voltam de már szinte nem is látszik. Itthon foglalkozunk földel,jószágokkal, természetesen nem úgy mint a sarat taposó régiek hanem un. Korszerűbben. Én személy szerint magamat egész normális felfogású srácnak tartom, jó a humorom is, talán még okosnak is lehet nevezni. A bánatom az hogy eddig mindig azt mondták hogy a szerelmet nem kell keresni majd megtalál, de én úgy vettem észre hogy én rólam a lehető legnagyobb mértékben megfelejtkezett. Nem szeretnék olyan lányokat akik nem hozzám hasonló felfogásúak de olyanokat meg sehol nem találok akik viszont hasonlítanának hozzám. Épp ezért fordultam ehhez az oldalhoz hogy bízom benne sikerül valamelyest előrébb lépnem akár pozitív akár negatív nézetben. Természetesen önbizalmam -99, tehát az alapoknál kell kezdeni.
Bocsi hogy ilyen hosszan sikerült le írnom, és még mindent le se írtam.
Nem olvastam végig, unom a nyavalygást.
Egyrést; sehonnan nem késel el, nekem is 18 évesen van először barátom, és most se azért, mert már cikinek éreztem egyedül, hanem mert most találtam olyat akit szeretek.
Másrészt; szinte nincs olyan ember a földön, aki ne jönne be legalább pár csajnak, tehát bármilyen lehet szinte aszemélyiséged/kinézeted, nem ezen múlik, hanem hogy kezdeményezz. Persze, fogsz kapni elutasításokat, de ha nem kezdeményezel, főleg nem fog történni semmi. Ismerkedj sokat, egyszer jön egy lány aki tetszik és te is neki és happy end.
Csak kapd össze magad...
18L
Jó néhány hülyeséget írtak ide a válaszolók. Megint csak arra megy ki a játék, hogy a szőnyeg alá söpörjék a problémát azzal, hogy bűntudatok próbálnak kelteni a kérdezőben (vagyis a kérdezőt hibáztatják mindenért).
Például a 22:43-as. Állítólag te rájöttél a dologra (pl. hogy mikre kell figyelni). Honnan? Kiszívtad a kisujjadból?! Vagy veleszületett képesség?
"amíg az ember szingli életében nem találja meg a boldogságot, addig egy párkapcsolatban se lesz boldog. Aki boldog szingliként, annak párkapcsolata is jó lesz."
Ez meg a másik nagy baromság. Pont hogy aki boldogtalan szingliként, azt egy párkapcsolat boldoggá fogja tenni és jó lesz.
Hülyeség, hogy minden a kérdező hozzáállásán múlik. A legnagyobb befolyásoló tényező a külső körülmények. Vagyis jó gének kellenek a jó külsőhöz, valamint nagy szerencse is kell a megfelelő lány megtalálásához. Kell szituáció is.
Azt, hogy honnan tudja meg az ember, hogy mikor mit mondjon, arról fogalmam sincs.
Én el nem tudom képzelni, hogy mások honnan tudják, hogy mikor mit kell mondani. (Meg hiába tanulja be az ember a szöveget, ha nem úgy alakul a beszélgetés...)
Én egész életemben egyedül voltam, és kilátástalan a helyzetem. Soha nem volt barátnőm, és ahogy látom sajnos nem is lesz.
Ráadásul nekem még barátaim sincsenek! Egyszerűen nem tudom, hogy hogy kell nemhogy barátnőt, de egyáltalán barátokat is szerezni. Ez veleszületett képessége az embernek. Vagy tud szerezni barátokat, vagy nem.
Szóval csak egy út van: a prostik. Szerencsére léteznek, meg is becsülöm őket.
(12:56 vagyok)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!