Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hát az a nagy helyzet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát az a nagy helyzet hogy 17. éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Mindenki válaszát nagyon várom. Az lene a kérdésem hogy feladjam vagy várjak még úgy pár száz évet mert időm az van, csak én nem győzőm ki várni?

Figyelt kérdés

Tótkomlóson lakom szüleimmel, még természetesen tanuló vagyok, a Mezőhegyesi Harruckernbe járok mint géplakatos. Térjünk a lényegre mint ahogy az elején írtam barátnő problémám van, ezt úgy gondolom itt ezen a fórumon nem újdonság. Szinte az a problémám mint másoknak, annyi mennyi hogy én se járok semmiféle bulizós helyekre, nem iszom még kávét se, nem dohányzom, szóval semi. Nem mondanám magam csúnyának se, azon kívül hogy kissebnek szeplős voltam de már szinte nem is látszik. Itthon foglalkozunk földel,jószágokkal, természetesen nem úgy mint a sarat taposó régiek hanem un. Korszerűbben. Én személy szerint magamat egész normális felfogású srácnak tartom, jó a humorom is, talán még okosnak is lehet nevezni. A bánatom az hogy eddig mindig azt mondták hogy a szerelmet nem kell keresni majd megtalál, de én úgy vettem észre hogy én rólam a lehető legnagyobb mértékben megfelejtkezett. Nem szeretnék olyan lányokat akik nem hozzám hasonló felfogásúak de olyanokat meg sehol nem találok akik viszont hasonlítanának hozzám. Épp ezért fordultam ehhez az oldalhoz hogy bízom benne sikerül valamelyest előrébb lépnem akár pozitív akár negatív nézetben. Természetesen önbizalmam -99, tehát az alapoknál kell kezdeni.

Bocsi hogy ilyen hosszan sikerült le írnom, és még mindent le se írtam.

2011. okt. 22. 17:16
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
De mennyi nem-en kell túl lenni ahhoz!?!
2011. dec. 12. 21:10
 12/36 anonim ***** válasza:
78%

Hát, Norbi! Te annyira cuki vagy, hogy nem tudtam nem válaszolni! Igazi jóravaló, rendes fiú! :) Az én öcsémnek 18 évesen volt az első barátnője, most 31 éves, és a negyedik kapcsolatából, ami házassággal végződött, már van egy 20 hónapos kisfia. Nem vagy lemaradva semmiről, csak ne menj a nagy vagányok után, és maradj ilyen rendes fiú!!!! :) Tuti sikered lesz vele!!! :)

Az utcán, a boltban, a buszon, szinte bárhol belebotolhatsz a NAGY Ő-be, hidd el! Aki ilyen őszinte, meg is kapja hamarosan a méltó jutalmát!

SZÍVBŐL KÍVÁNOK NEKED MINDEN JÓT!!!

33N

2011. dec. 12. 22:07
 13/36 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg szűzen fogsz meghalni ha így fojtatod!

Ha kicsit is olyan jó felfogású lennél amennyire leírtad magadat, akkor észre vetted volna, hogy hol a hiba a problémádban.

Még is mit vársz?

Iskola után hazamész és a számítógéped előtt állmódőzól arról, hogy majd ősszóhoz a véletlen egy lánnyal, aki pont megfelel neked és ő is rád várt egész idáig!?

Állom világban élsz Neo!

Te nem élsz barátom, hanem vegetálsz!

Az nagyon szép, hogy nem dohányzol és nem mérgezed magadat. (isten tartsa meg a jó szokásodat)

De hogy várod el, hogy megismerjenek ha nem jársz olyan helyekre ahol közösségi élet zajlik.

És bizony kell egy kis iszogatás is, senki nem mondja, hogy ezt nem lehet kultúra körülmények között csinálni.

Leírtad, hogy nem találsz hasonló felfogású lányokat mint te.

Miért? Mennyi lánnyal ismerkedtél meg kapcsolat szinten?

Első benyomáskor nem derül ki semmi, el se hinnéd, hogy milyen jól el lehet beszélgetni egy lánnyal az élet nagy dolgairól.

De nem kell kétségbe esni!

Az jó ha van az embernek önbizalma, de vajon ezt az önbizalmat képes vagy e arra használni, hogy szóba elegyedj idegenekkel? netán lányokkal?

Ne várd, hogy ők szólítsanak le téged ismerkedés céljából.

Én pl most teljesen spontán ismerkedtem meg egy lánnyal a buszon pedig nem csajozni akartam.

Semmi extra nem volt, beszélgettem a haverommal és észrevettem, hogy a lányka halhatja és elmosolyodik a vicces beszólásaimon, aztán őt is belevontam a beszélgetésbe.

HÁT nehogy már egy ilyen csinos lány unatkozzon a buszon, ezért kárpótlásként gyorsan meghívtuk bulizni.

A félreértést elkerülve!

Ez nem arról szól, hogy gerincre vágjam a lányt, ki tudja lehet hogy csak haverság lesz belőle.

Életmód váltás!

Nem fogod elhinni, de én is ilyen voltam 17-éves koromig mint te.

Aztán egyik nap hazamentem és szétnéztem a szobámon.

Azt láttam, hogy az egy gyerekszoba, és nem egy kamaszé.

Na itt pattant el nálam a húr!

csak kicsit gondolkoztam el azon, hogy ha így folytatom akkor mi lesz velem életem végéig.

Ez elég motiváció volt nekem, hogy 90°-os fordulatot vegyek az életemben.

Onnantól fogva többet jártam el a haverokkal bulizni.

kipróbáljak olyan dolgokat amit még eddig sohase mertem. (egyszer élünk)

Rájöttem, hogy mi az amivel érdemes egy társaságban előrukkolni.

És mik azok a kis jelek amikre oda kell figyelni egy ismerkedés során.

Ezek olyan dolgok amiket csak így ismerhet meg az ember.

Nemrég találkoztam egy régi lány barátommal, akit még 10 évvel ezelőttről ismertem.

És ő mondta, hogy pozitívan csalódott bennem, nem ilyennek képzelt el régebben, hogy mi lesz belőlem ha idősebb leszek.

A tanúság csak annyi az egészben, hogy bárki bármilyen tanácsot adhat.

Addig úgy sem fogsz tudni megváltozni, amíg be nem látod saját magadnak, hogy ez az egész csak rajtad múlik.

Azon, hogy képes vagy e feláldozni az eddigi unalmas és szürke életedet, hogy újra rendezd az értékrendedet és új szint vigyél az életedbe.

Ez persze az én meglátásom. (26/F)

2011. dec. 12. 22:43
 14/36 szamo77db ***** válasza:
76%

Nyugi, nem maradtál le semmiről. Szerintem megpróbálhat-

nád a társkereső oldalakat itt, a neten. De egyébként is

közeledj a lányokhoz, hidd el, keresik a normális sráco-

kat! Nehéz egymásra találni, az biztos. Légy velük kedves,

aranyos, nevettesd meg őket, ők is kedvelik a rendes fiú-

kat, akik nem csak lyuknak akarják őket! Ha pedig össze-

jön egy komoly kapcsi, udvarolj, halmozd el bókokkal,

soha ne feledd az egy szál vörös rózsát, néha valami szép

könyvet, egy-egy doboz bonbont! És arandi végén mindig kí-

sérd haza, ne engedd egyedül járkálni a mai közbiztonsági

állapotban. Nem jön el csak úgy a szerelem, tenni kell

érte! Bőven van időd!

2012. jan. 15. 19:25
 15/36 anonim ***** válasza:

Először is, nem kell semmit siettetni, de ez természetes, mindenki kapcsolatra vágyik, mivel társas lények vagyunk.

Ha nem találsz olyan nőket, akikkel jól érzed magad, akkor őket ne erőltesd, de attól még másokkal ismerkedhetsz, mert ha nem is próbálkozol, soha nem fog megtalálni a szerelem!

Szóval folyamatosan próbálkozni kell beszélgetni másokkal, lányokkal is. Lehet, hogy a szerelmet már a 2. lánynál megtalálod, de lehet, hogy csak az 1000-nél.

De olyan is van, hogy te szereted, ő meg nem, az ilyesmit meg ki kell heverni.

Ha nem jársz sehova, akkor ajánlani tudom az internetes társkeresést, mert nekem bejött. Én az élettársammal Pl. MyVip randin ismerkedtem meg, én 17 a párom pedig 23 volt. Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata. Eddig működik, aztán, hogy mi lesz, az majd idővel elválik.

a csajozni akarsz, akkor hidd is el azokat a pozitív dolgokat, amiket magadról írtál, hogy legyen önbizalmad, mert akinek az van, annak sosem lesz nehéz dolga párt találni, a nélkül viszont elég necces. Tudat alatt mindenki az önbizalomra (is) bukik, mivel az ad egyfajta kisugárzást, ami általában vonzó.

Végezetül annyit szeretnék még neked mondani, hogy nem feltétlenül kell olyan párt választanod, aki hasonlít rád. Számtalan embert ismerek, akik totál különbözők és a legnagyobb boldogságban élnek.

2012. jan. 15. 19:33
 16/36 anonim ***** válasza:
én is itt bevoltam tojva h szűz leszek, erre 19 évesen becsajoztam :)
2012. jan. 15. 19:50
 17/36 anonim ***** válasza:
én is itt be voltam tojva h szűz leszek, erre 19 évesen becsajoztam :)
2012. jan. 15. 19:50
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
én is bevoltam tojva, hogy szüzen döglök meg így elmentem egy prostihoz 21 évesen, nem bántam meg
2012. jan. 15. 19:58
 19/36 anonim ***** válasza:
67%

ja én is vagy 100 nemem voltam már túl, így jobbnak láttam a prostit

amúgy azóta sem kellek a lányoknak, annyira beképzeltek, hogy csak a tökéletes izmos, magas vadbarmokra gerjednek

2012. jan. 15. 20:00
 20/36 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, még a prostikososat is :). De épp ebbe különbözöm másoktól hogy én valamennyire még ha más dolgokban nem is de magamban annyira bízom hogy nem süllyedek le annyira hogy fizessek azért hogy lefeküdjek egy olyannal, (nem megbántásként) egy olyannal aki fűvel-fával lefekszik. Én nem vagyok sem szép sem nagy menő, se gazdag , semmi önsajnálat, ez van, én én vagyok és kész. Itt egy korábbi válaszoló írta hogy ,,egyéniség,, kell, én az vagyok de még ez se elég.

Biztos lesznek erre is hasznos válaszok de nekem csak azért hogy legyen valaki mellettem aki csak azért van hogy na... akkor inkább ne is legyen mert ha nem szeret akkor minek.

2012. jan. 15. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!