Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát az a nagy helyzet hogy 17. éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Mindenki válaszát nagyon várom. Az lene a kérdésem hogy feladjam vagy várjak még úgy pár száz évet mert időm az van, csak én nem győzőm ki várni?
Tótkomlóson lakom szüleimmel, még természetesen tanuló vagyok, a Mezőhegyesi Harruckernbe járok mint géplakatos. Térjünk a lényegre mint ahogy az elején írtam barátnő problémám van, ezt úgy gondolom itt ezen a fórumon nem újdonság. Szinte az a problémám mint másoknak, annyi mennyi hogy én se járok semmiféle bulizós helyekre, nem iszom még kávét se, nem dohányzom, szóval semi. Nem mondanám magam csúnyának se, azon kívül hogy kissebnek szeplős voltam de már szinte nem is látszik. Itthon foglalkozunk földel,jószágokkal, természetesen nem úgy mint a sarat taposó régiek hanem un. Korszerűbben. Én személy szerint magamat egész normális felfogású srácnak tartom, jó a humorom is, talán még okosnak is lehet nevezni. A bánatom az hogy eddig mindig azt mondták hogy a szerelmet nem kell keresni majd megtalál, de én úgy vettem észre hogy én rólam a lehető legnagyobb mértékben megfelejtkezett. Nem szeretnék olyan lányokat akik nem hozzám hasonló felfogásúak de olyanokat meg sehol nem találok akik viszont hasonlítanának hozzám. Épp ezért fordultam ehhez az oldalhoz hogy bízom benne sikerül valamelyest előrébb lépnem akár pozitív akár negatív nézetben. Természetesen önbizalmam -99, tehát az alapoknál kell kezdeni.
Bocsi hogy ilyen hosszan sikerült le írnom, és még mindent le se írtam.
17 évesen azt hittem hogy 23 éves koromig csak sikerül becsajozni. 23 évesen rájöttem hogy ez nem sikerült. Voltak próbálkozások, randira hívások, de siker = 0val.
Most meg már nem is keresem. Be kell valljam hogy nagyon jól megvagyok egyedül. Van időm a hobbimra, van időm a családomra, bármikor túlórázhatok, bármikor elmehetek a barátokkal bowlingozni/kajálni/dumálni, nem kell senkivel se időt egyeztetni. Tökéletes ez így. Édesanyámtól megtanultam főzni is, szóval éhen sem halok és nem száraz kenyéren meg vízen élek!
Az se érdekel hogy szűzen halok e meg. Annyi nem szűz b@lfasz embert ismerek, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni 2x is. Szóval a szüzesség elvesztésétől nem lesz sem jobb, sem rosszabb ember, mindenki ugyanaz marad aki volt.
Egyik munkatársammal aki 24 éves angliai srác, beszéltem erről. Ő azt mondta, hogy amíg az ember szingli életében nem találja meg a boldogságot, addig egy párkapcsolatban se lesz boldog. Aki boldog szingliként, annak párkapcsolata is jó lesz. És neki maximálisan igazat adok.
Ezzel csak annyit akartam mondani hogy élem az életemet. Ha össze sodor a sors valakivel akkor összesodor, ha nem akkor nem.
23F
A helyzet az, hogy a korban hozzád illő csajok 99,9%-a értéktelen, sz*r, ostoba p*csa, szimpla konzumidióták. És sajnos az idősebb korosztályban lévő nők nagy része is.
De előbb-utóbb az élet úgyis olyan közegbe sodor majd, ahol a hozzád hasonlók vannak többségben, úgyhogy nem reménytelen, hogy értékes nőket találj. Azt meg sose bánd, hogy az ilyen h*lye kis r*bikkel nem kerülsz kapcsolatba, csak jobban jársz.
Örülnék egy hasonló férfinak, ezt őszintén mondom. :) Próbálj meg ismerkedni ahol csak tudsz, légy nyitott, lehet nem pont azzal lesz tennivalód hanem annak a valakinek a valakijével. :) Amúgy is attól csak jobban kialakul a személyiség ha sok embert megismersz.
21/N
Szia!
Lehet, hogy a stílusoddal van baj. Nem minden a külső, persze, de azért el kell fogadnunk, hogy az emberek számára fontos, egy igényesebb, divatosabb (bár ez rossz szó, inkább a 'stílusos' lenne megfelelő srác hamarabb feltűnik a lányok számára.
Egyáltalán nem tűnsz rossz fejnek, az írásod alapján okos, értelmes ember lehetsz, tehát valószínűleg a külsőddel lehet gond. Ez nem jelenti azt, hogy csúnya lennél, sokkal inkább azt, hogy a kinézeted nincs összhangban a belsőddel. Ezért azt javaslom, adj magadra, szerezz be pár új cuccot (nem kell drágán, én is turkálóban vásárolok), esetleg vágasd le máshogy a hajad, legyen jó az összkép. Az önbizalmad is nőni fog és a lányoknak is hamarabb megtetszel.
Ja, és MOZDULJ KI! Egyedül sem gáz, én is szerettem mindenfelé elmenni magamban, sokkal kötetlenebb, nem kell senkire figyelni, lehet ismerkedni, nézelődni. (Egyébként nekem mindig azok a fiúk tűntek fel, akik egyedül voltak egy buliban/koncerten..valahogy egyszerre láttam őket titokzatosnak és magabiztosnak. : D)
Ne haragudj a hosszú válaszért!
Haver mi az, hogy soha nem volt barátnőd??? Mikor születtél 1512-ben?? Nem 500 éves vagy hanem csak 17!!! Nekem is az első barátnőm 17 évesen volt. Haveri körödben csak akad egy lány. A lányoknak pedig általában sok lány ismerőse van. Úgyhogy beszélgess el velük és tartsatok egy óriási nagy bulit a fészerben és ismerkedj. Lényegében ennyi az egész.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!