Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne elkezdenem aggódni?
Heló,szóval az a helyzet,h már lassan 17 leszek és még soha nem volt barátnőm,még csak nem is csókoloztam soha senkivel.Eddig kb. 10 lány kosarazott ki zsónórban és már kezdek komolyan aggódni,h ennyire lúzer lennék a lányoknál?Minden lány ismerősöm azt mondja,h jó fej vagyok,ha kell hülyéskedek,ha kell komoly vagyok és próbálok segíteni mindenkinek a környezetemben.
Szóval nem értem,h miért van az,h nem egyszer látok,tök jó csajokat,tök bunkó,flegma srácok mellett,én meg csak egyedül vok,mint a kisujjam.
Be linkelek egy képet magamról és kérném a lányokat,írják le a véleményüket,hátha a kinézetemmel van a gond:
Lehet,h csak még nem jött el az én időm?Vagy meddig tarthat még ez a szerencsétlenség az életemben?
Szia.
Szerintem nem vagy csúnya,bár én fiú vagyok.El jön majd a te időd is ne aggódj.
:) bocs de vigyorognom kell
:)
nem rajtad hanem ahogy elképzeled magadnak a szerelmet ,,, csajozást
a te korodba a csajok pont azokat a pasikat szeretik akik egy kicsit lököttek és nem veszik öket komolyan
egy kicsit légy lökött bulizos szabad gondolkodásü és ne probálj okosnak meg segitökésznek látszani
vedd lazán az életet amig lehet hiszen pont a laza srácokat szeretik a csajok és nem azokat akik ,,,,
hogy is mondjam ,mint akik mindenkinek megakarnak felelni
mert pont ezekre a pasikra mondják a csajok hogy tué SAVANYÚ
igy hát lazaság! buli,Dizsi,Csajok ,stb
hurrá
Nézd, én fiú vagyok, ezért nem adhatok olyan választ, hogy hú de ronda, vagy hú de szexi vagy.
Egyet mondhatok: ha ilyen savanyú képet vágsz mindig, mint ezen a fotón, akkor ilyen lesz a kisugárzásod is...akkor meg kinek kellenél?
Légy vidám, fogadd el önmagad (tudom sablonos, de hidd el, tényleg segít - tapasztalat) és ne érdekeljen mások mit gondolnak rólad, élvezd az életet. És MOSOLYOGJ :D
Rendes pasinak tűnsz, így az írásodból.
A kép meg.. Szerintem olyan durva problémák nincsenek veled, szimplán nagyon éretlennek tűnsz.
Egyszer pedig mindenkinek eljön az ideje, úgyhogy ne búsulj.
Sok szerencsét (:
Nekem szimpatikus vagy! :))
Csak sok a korkulonbseg!
Nem lány vagyok, asszem...XD
Abban egyetértek a korábbi válaszolóval, hogy tipikus vesztes fejed van, bocsi...
A hajaddal nagyon gyorsan kezdj valamit, mert gáz...
És valamiért piszok éretlen az összhatás... Nem nőtt még pubiszőröd?:D
Sima az arcod, mint egy csupasz csiga, és egyáltalán nem férfias így.
Ne akarj nekik segíteni, mert a nők ezt nem úgy fogják értékelni, hogy Te nem akarsz többet, mint barát, ezért koppansz a végére... Légy flegmább, nagyszájúbb, és fogj mindent félvállról. Szóval tedd "rosszfiúsabbá" magad, úgy sikert is könyvelhetsz el...
Jah, és egyébként tilos az arcról képet linkelni, engem már figyelmeztettek emiatt, és a kérdésem is törölték az anyjuk szemit:D:D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!