Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfi aki hutlen volt kepes arra, hogy megbanja amit tett? De tiszta szivbol. Es hogy soha tobbe ne csaljon meg.
A baratom par honapja megcsalt, probalt velem beszelni de en elkuldtem ot.szakitottunk.nem birtam vele talalkozni se annyira fajt, latni se akartam. gyuloltem ot es nem birtam elfogadni hogy tehetett ilyet, mi rosszat csinaltam en neki..tele voltam kerdesekkel miert csapott be. Sokszor probalt elerni de nem valaszolok neki. A anpokban lattam rola kepeket az interneten, nagyon csunyan lefogyott, ra se ismerek, nagyon rosszul nez ki. En szeretem ot es nem akarom hogy depresszios legyen (egyebkent eros ferfi). Tudom, hogy majd bele orul a szenvedesbe mert elveszitett es hogy nem tud semmit se csinalni mert en mar nem hiszek neki. De en mar megbocsatottam szivem melyen, nem akarom hogy szenvedjen. Nagyon lefogyott, aggodom. Mit tudnek tenni? en is szorongom, rosszul alszom de testi tunetei legalabb meg nincsenek. Olyan rossz ez az erzes. Normalis az, hogy ezek utan en meg mindig miatta aggodom? Egy ferfi kepes megbanni a megcsalast es utana hu maradni?
30 l
Nehéz kérdés. De ha te már a szíved mélyén megbocsátottál,akkor mire vársz? Az áldásunkra?
Én csaltam meg a mostani párom. Egy csók az exszel. Elmondtam neki, szakított velem,de megbocsátott,mert látta rajtam és érezte hogy komolyan megbántam ! És valóban így van,nagyon szeretem,mindent megteszek hogy újra bízzon bennem, és soha többet nem fogok félrelépni. Átéltem milyen,mikor miattam szenved, és milyen mikor elvesztem.Soha többet nem akarom! 22/L
Szerintem képes megbánni.
A férjem a kapcsolatunk 4. évében megcsalt, ennek már 7 éve. Nagyon nehezen, de megbocsátottam neki, láthatóan ő is megbánta a dolgot, tovább tudtunk lépni. Azóta nem volt ilyen gond (legalábbis nem tudok róla). Éreztem, hogy én is hibás voltam benne, mert új munkahelyre kerülve elhanyagoltam őt, pedig együtt éltünk.
Attól ő még jó ember, hogy egyszer ilyet tett. Akkor azt fogadtam meg magamnak, hogy ezt megbocsátom neki, 2. esélyt kap, de harmadikat már nem. Én hiszek benne, hogy az ember képes tanulni a hibáiból és őszintén megbánja a tetteit, de visszacsinálni sok mindent sajnos nem lehet. Ha alapból elég erős egy kapcsolat, egy megcsalást is ki kell bírnia, persze levonva mindkét félnek a tanulságokat. Bárki hibázhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!