Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ferfi aki hutlen volt kepes arra, hogy megbanja amit tett? De tiszta szivbol. Es hogy soha tobbe ne csaljon meg.

Figyelt kérdés

A baratom par honapja megcsalt, probalt velem beszelni de en elkuldtem ot.szakitottunk.nem birtam vele talalkozni se annyira fajt, latni se akartam. gyuloltem ot es nem birtam elfogadni hogy tehetett ilyet, mi rosszat csinaltam en neki..tele voltam kerdesekkel miert csapott be. Sokszor probalt elerni de nem valaszolok neki. A anpokban lattam rola kepeket az interneten, nagyon csunyan lefogyott, ra se ismerek, nagyon rosszul nez ki. En szeretem ot es nem akarom hogy depresszios legyen (egyebkent eros ferfi). Tudom, hogy majd bele orul a szenvedesbe mert elveszitett es hogy nem tud semmit se csinalni mert en mar nem hiszek neki. De en mar megbocsatottam szivem melyen, nem akarom hogy szenvedjen. Nagyon lefogyott, aggodom. Mit tudnek tenni? en is szorongom, rosszul alszom de testi tunetei legalabb meg nincsenek. Olyan rossz ez az erzes. Normalis az, hogy ezek utan en meg mindig miatta aggodom? Egy ferfi kepes megbanni a megcsalast es utana hu maradni?

30 l

2011. okt. 18. 17:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Dehogy képes. Akinek az ilyesmit nem bírja a lelkiismerete, az nem is teszi meg.
2011. okt. 18. 17:46
 2/25 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. De ha te már a szíved mélyén megbocsátottál,akkor mire vársz? Az áldásunkra?

Én csaltam meg a mostani párom. Egy csók az exszel. Elmondtam neki, szakított velem,de megbocsátott,mert látta rajtam és érezte hogy komolyan megbántam ! És valóban így van,nagyon szeretem,mindent megteszek hogy újra bízzon bennem, és soha többet nem fogok félrelépni. Átéltem milyen,mikor miattam szenved, és milyen mikor elvesztem.Soha többet nem akarom! 22/L

2011. okt. 18. 17:46
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem látható jelei vannak h megbánta,hisz belebetegedett.beszélgess el vele,rendezzétek a dolgot és ha úgy van béküljetek ki :)
2011. okt. 18. 17:47
 4/25 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi: elgondolkodtál már azon,miért menekült másik nőhöz? Nem akarom mentegetni, de a helyedben azért egyszer meghallgatnám. Lehet nem csak ő, te is hibáztál.Egy beszélgetést megér a dolog!
2011. okt. 18. 17:47
 5/25 A kérdező kommentje:
en csak azt tudom, hogy rossz volt a kommunikacio, mikor fajt nekem valami nem mondtam el neki, nem azert mert nem biztam, azert mert neha kicsit zarkozott vagyok, egyebkent o is. Nem hiszem, hogy menekult tolem, egy nyari kalandja volt, de en ugy erztem belehalok.
2011. okt. 18. 17:52
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem képes megbánni.

A férjem a kapcsolatunk 4. évében megcsalt, ennek már 7 éve. Nagyon nehezen, de megbocsátottam neki, láthatóan ő is megbánta a dolgot, tovább tudtunk lépni. Azóta nem volt ilyen gond (legalábbis nem tudok róla). Éreztem, hogy én is hibás voltam benne, mert új munkahelyre kerülve elhanyagoltam őt, pedig együtt éltünk.

Attól ő még jó ember, hogy egyszer ilyet tett. Akkor azt fogadtam meg magamnak, hogy ezt megbocsátom neki, 2. esélyt kap, de harmadikat már nem. Én hiszek benne, hogy az ember képes tanulni a hibáiból és őszintén megbánja a tetteit, de visszacsinálni sok mindent sajnos nem lehet. Ha alapból elég erős egy kapcsolat, egy megcsalást is ki kell bírnia, persze levonva mindkét félnek a tanulságokat. Bárki hibázhat.

2011. okt. 18. 18:13
 7/25 anonim ***** válasza:
70%
Nehéz kérdés, mert én még sosem kerültem ilyen helyzetbe. Az ember reméli, hogy az igazán jó, tiszta párja/férje sosem csalja meg, de talán még a legjobbak is hibázhatnak. Nem tudom miért, ezt csak ti tudjátok, de az elmondottak alapján ő szeret téged, és jó lelkű. Ha szeretitek egymást, próbáljátok meg megint, és igyekezzetek, hogy visszaálljon a bizalom. Fájdalmas út, de lehet, hogy a botlása kellett ahhoz, amit írtál, hogy ezentúl jobb legyen köztetek a kommunikáció, megnyíljatok egymásnak. Sok sikert!
2011. okt. 18. 18:31
 8/25 kollar1000 ***** válasza:
Nem!!Ma mindent megígér egy hét múlva újra teszi.Majd a nőci akivel kamatyolt,,felhizlalja.Bocsi ha durva vagyok,de én 15 házsaság után zártam le a kapcsolatot,ugyan ilyen okból.Mélyen elítélem a hűtlenséget.Főleg ha még hazudik is.Megbocsájtani?? nem tudom a te dőntésed!!!Bizni tudsz majd benne? Ez a kérdés!Ja és hogy szarúl néz ki??És te?? Rád gondolt amikor megtette?Szerintem nem.
2011. okt. 18. 18:34
 9/25 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy gondolt e ram akkor mikor megtette, lehet igen lehet nem, ezt csak o tudja. Nem vallotta be, megtudtam. azota csak szenvedek, lehet sajnaltattam sajat magam, de most hogy lattam ezeket a kepeket olyan mintha felebredtem volna, csak azt latom hogy szarul nez ki, nagyon sokat fogyott es most nem tulzok. Mikozben en azt gondoltam hogy o egy hazug diszno o teljesen tonkrement. Sokan mondjak,hogy a hutlenseg vagy szetrombolja a kapcsolatot vagy meg erosebbe teszi..koszonom, hogy irtok pozitiv peldat is..
2011. okt. 18. 18:44
 10/25 kollar1000 ***** válasza:
Nézd nem akartalak megbántani!!Én csak a saját példámból indulok ki!Nem az a baj hogy másba tette,,nincs rajta számláló.De az már nagy baj hogy becsapott.És én 15 év után nem tudok úgy a szemébe nézni hogy ne azon agyaljak,hogy vajon őszinte -e.Te tudod mit csinálsz,,De ha engedsz neki,nem tudom,,,Rázos dolog ez hidd el.
2011. okt. 18. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!