Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy az exem megbánja, hogy elveszített engem?
Ez nem szép dolog. Az én volt barátom nagyon szenvedett, pedig bunkó voltam vele szakítás után. Vagyis nem bunkó, csak visszautasítottam minden egyes alkalommal, meg alig válaszoltam neki sms-re... Meg próbált féltékenyíteni, de nem is vettem róla tudomást.
Ez a leszarom hozzaállás nagyon megviselte és többx hívott fel részegen az éjszaka közepén, hogy szeret, sosem fog tudni elfelejteni, én vagyok élete szerelme. Olyankor egy gombóc volt a torkomban és hidegen válaszoltam, utána sírtam hogy hogy szeret, de megbocsáthatatlan volt amit tett velem, így nem bocsátottam meg.
Na, szerintem amit tehetsz azért, h megbánja:
a, olyan jó volt veled járni, hogy hiányzik neki és vissza akar kapni
b, nagyon kedves leszel vele, amilyen sosem voltál és azt bánja meg, hogy micsoda csajt szalasztott el
c, azt csinálod szándékosan, amit én. egyszerűen nem érdekel
d, féltékenyíted: közösségi oldalon más pasikhoz írsz ilyesmi (én ezt nem csinálnám)
18/L
Eleg nyomorult hozzaallas. Most akarsz magadban olyan ertekeket keresni, amelyek egyreszt soha nem voltak meg benned, masreszt pedig pont ezekkel a hianyzo ertekekkel akarod az exedet kinozni? Vagy ugy viselkedsz vele, mint egy utolso senkihazi, aki magat felsobbrendunek erzi.
Ez egyszeruen sekelyes, gerinctelen, egyszersmind undorito. Igy mar meg sem erdemelt teged.
szánalmas egy szuka vagy te ne kinozd őt mert csak jobban eltaszitod magadtól és tedd túl magad rajta -.-"
ne kombinálj unom az ijeneket :/ majd találsz valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!